_PiteR_ Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Witam. Chce w tym roku jechac do USA , z tym ze Worki mi juz troszke zbrzydly, czuje isen a tyle silny ze by nie korzystac z worka tlyko jechac na turystyczna. i moje pytanie brzmi czy w wypadku odmowy wizy turystycznej moge zapisac sie na WaT ewentualnie inter czy h2b i czy dostane w tedy wize czy odmowa turystycznej bedizem iala jakies znaczenie ?? Bylem 2 razy w stanach w ciagu ost 2 lat wracalem zawsze w terminie itd... wedle prawa jestem ok. nie uzywaj samych duzych liter w tytulach - zedytowalem :/ /F Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek-J Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 Tak, jest mozliwe. Przyklad : http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=5150 Pozdrawiam. Wojtek J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PiteR_ Posted December 18, 2006 Author Report Share Posted December 18, 2006 a wiec jednak... ciekaw jestem czy rzeczywiscie nie ma zadnego odstepu czasowego w ubieganiu sie po wize... oczywiscie roacjonalnie na ot patrzac... dajmy na to 2 miesiace... czy to przejdzie ?! o to jest pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
_PiteR_ Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 to znow ja moje pytanie teraz brzmi tak.... Che wyjechac gdzies w okolicach Maja, z tym ze chcialbym starac sie o wize mniej iwecej teraz. Czy na wizie(mowa o turystycznej) bedize jakas data czy termin do ktorego bede musial wyleciec ? Czy to sie podaje w konsulacie i mowie ze chce sie leciec w okresie wakacyjnym ? Jak to wyglada? dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
gabrielangel Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 dostajesz wize na jakis okres, np. 10 lat. i mozesz leciec kiedy tylko ci sie podoba. bedziesz jednak musial pogadac z urzednikiem imigracyjnym na granicy, ktory zdecyduje czy cie wpuscic (jak juz wpuszczaja to najczesciej daja ci pol roku z tego co pamietam). wiec mozesz tam byc legalnie pol roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.