Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

uczeszczam na 2 uczelnie dziennie .Na jednej jestem juz teoretycznie na 5 semestrze(mam warunek z 2 semstru ktory pozwolono mi zaliczyc do tej sesji) , faktycznie wiec mam zaliczony jedynie 1 semestr studiow.

Na drugiej uczelni jestem na 1 roku lecz obawiam sie ze moge miec 1 warunek w tej sesji:) (zajecia pokrywaja mi sie w tym czasie ).

Mam duze obawy ze jesli nie uda mi sie zaliczyc tego warunku z 2sem. moge pozegnac sie z wiza:(

Powiedzcie mi prosze jakie mam szanse !! ?

POMOCY!!!!

Napisano

A co ma piernik do wiatraka?? Myślisz że kogoś w w ambasadzie będzie interesowało ile masz warunków. Liczy się to że jesteś studentem, a nie to jak sobie na studiach radzisz.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Masz indeks?? Jak masz to dla konsula jestes studentem, nie wazne czy zaczynasz czy konczysz studia. INDEKS=STUDENT jasne chyba jak slonce

Napisano

Chyba że Cię sumienie ruszy i opowiesz mu swoją trudną sytuację...:D Kiedy trzeba, to należy przemilczeć pewne sytuacje, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

mnie np pani konsul, gdy staralam sie o wize turystyczna, zapytala przegladajac indeks czy kiedys mialam warunek - ja akurat wtedy mialam rzeczywiscie wpis warunkowy - nie wykluczone, ze konsulowie znaja sie na tych sparawach lepiej niz sie nam wydaje - moze sprawdzaja w ten sposob, czy nie klamiemy :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...