Lukash Napisano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 16 Grudnia 2004 Siemanko.Mam pytanie czy da sie wyjechac na WaT z pominieciem polskiego organizatora? Mysle tu o bezposrednim kontakcie z amerykanskimi fundacjami CIEE lub CHI i dzialanie wprost z nimi. A w ogole to czy jest sens tak robic czy po prostu zdac sie na biuro? Nie bedzie problem z formalnosciami, wiza??? Dzieki
Chomik Napisano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2004 Siemanko.Mam pytanie czy da sie wyjechac na WaT z pominieciem polskiego organizatora? Mysle tu o bezposrednim kontakcie z amerykanskimi fundacjami CIEE lub CHI i dzialanie wprost z nimi. A w ogole to czy jest sens tak robic czy po prostu zdac sie na biuro? Nie bedzie problem z formalnosciami, wiza???Dzieki Odpowiedzialem Ci na Forum Gazety, ale powtorze dla innych: "Mozesz sprobowac - po prostu napisz do wszelkich mozliwych sponsorow wyjazdow na Work&Travel (lista tutaj: http://exchanges.state.gov/education/jexch...WT_Sponsors.pdf ), ale raczej nie masz szans - tzn. beda Cie odsylac do polskich biur, przeciez na tym ten business polega..." 8)
Lukash Napisano 17 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2004 Wiem dzieki za odpowiedzi tu i tam:D Ja tez mysle ze to jest bez sensu i ciezka robota ale to pomysl mojej znajomej, a nie moj i pytam tak z ciekawosci:)
torvus Napisano 18 Grudnia 2004 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2004 tez mysle ze to bez sensu, ale bylbym ciekawy jakie efekty mieliscie w tym obchodzneiu biura
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.