brg Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Mozecie mi powiedziec, z jakich palcow i ktorej reki zdejmuja odciski przy wizycie w ambasadzie i na lotnisku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angela ;* Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Przy wizycie w ambasadzie nie oddawałam odcisków palców natomiast na lotnisku oddawałam z lewej ręki palec wskazujący i kciuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
izabela-karabela Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 w ambasadzie pobierane sa odcinki z palcow wskazujacych prawej jak i lewej reki. a o ile dobrze pamietam to na lotnisku nie pobierali odcinkow palcow, ja przynajmniej nie przypominam sobie zeby cos takiego mialo miejsce na lotnisku:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miles Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 W ambasadzie oraz na lotnisku sa pobierane odciski palcow ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown _girl Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 jak juz powiedziano wczesniej, w ambasadzie sa sakanowane odciski palcow wskazujacych prawej i lewej reki a na lotnisku juz za oceanem zanim wpuszcza cie na teren US takze skanuja te same paluszki i roba zdjecie pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
brg Posted January 2, 2007 Author Report Share Posted January 2, 2007 To teraz zagadka - bylem w stanach rok temu na WAT, w ambasadzie i na lotnisku normalnie oddawalem do zdjecia odciski. I teraz w sylwka mialem wypadek z petarda i akurat kciuk i wskazujacy lewej reki mam najbardziej pokiereszowany. Nie wiadomo jak to sie skonczy, ale odciski raczej mi sie w jakis sposob zmienia. Czy moge miec przez to klopoty przy wyjezdzie w tym roku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angela ;* Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Z tego co wiem to te linie na palcach zawsze są odrastają tak samo bo gdyby odrastały inaczej to bandyci itp. specjalnie by sobie przypalali opuszki, co juz nie raz robili i tak im odrosły tak wiec wydaje mi się, że nie będziesz miał problemów A co do tych odcisków to ja jestem jeszcze "dziekiem" to moze dlatego mi sie pobierali odcisków w ambasadziea na lotnisku to tak jak juz pisłam, tylko u lewej ręki Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0d Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Z tego co wiem to te linie na palcach zawsze są odrastają tak samo bo gdyby odrastały inaczej to bandyci itp. specjalnie by sobie przypalali opuszki, co juz nie raz robili i tak im odrosły tak wiec wydaje mi się, że nie będziesz miał problemów a men in black widział? jak nie z lewej to z prawej - ważne żeby były takie same tutaj (ambasada) i tam (lotnisko) - a skoro oddaje się odciski przed uzyskaniem wizy no to hello? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.