Jump to content

Kredyt na Work&Travel?

Recommended Posts

Witam ! Słuchajcie, mam do Was ogromną prośbę. Chciałabym sie dowiedziec czy ktoś z was brał już kiedyś kredyt na W&T? Jestem juz na 4 roku i pewnie nie bede juz miala okazji wyjechac, no ale sama nie dam rady sfinansowac sobie tej przygody. Słyszałam ze niektóre biura oferują kredyty na WT. Jesli ktos np w tamtym roku korzystał z takiej opcji to bardzo prosze o jakies informacje na ten temat i ewentualnie namiary na biura, szczegolnie w Łodzi. Chyba musze wspomniec ze nie mam zadnych dochodów, wiec pewnie szanse mam dosyc słabe... Będę bardzo bardzo wdzięczna za jakiekolwiek wskazówki. Z góry dziękuję:)

Dzięki wielkie za odpowiedzi:) Widzę, że niezbyt optymistycznie sie perspektywa wyjazdu...:) Bylam W multibanku no i mogą mi dac kredyt wyplacany w 2 transzach, tylko musze znalezc poręczyciela... Jakas nadzieja jest...

Wiem, ze najlepiej splaca sie pozyczki od rodzicow:) Problem w tym ze w tym roku chce ze mna jechac rowniez moj brat, a 12 tysiakow to na pewno nie wyczesza... narazie szukam poreczyciela do kredytu: dobrze zarabiajacego, samotnego... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...