b1ogusz Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Witam Jak w temacie - poszukuje osob ktore pracowaly, badz tez maja kontakt z pracodawca. Interesuje mnie sprzatanie w calej CA. Ogloszenia jakie znalazlem na necie pisza ludzie szukajacy pracownikow na pol roku i wiecej, ja szukam pracy na 3-4 miesiace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raphael Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Brzmi bardzo interesująco, nie moge Ci polecić żadnych pracodawców. Ale ostrzec, że koszty wynajecia jakiegos lokum w OC, są baaardzo duże. Sam szukałem jakiejś pracy w OC, ale koszty mieszkania kompletnie mnie zraziły, w zamian wybrałem pobliskie San Diego, które również całkiem drogie, ale nie aż tak. Zresztą sam(a) zobacz Wynajem mieszkań w OC na Realtorze Nie chce Cię straszyć, ale jeśli jedziesz sam(a) będzie Ci naprawde cieżko związać koniec z końcem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1ogusz Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 Ale to co podsylasz w linku to ceny za wynajem domu a nie mieszkania. Mysle ze mieszkanie znalazlbym raczej w normalnych cenach 300-400$. Narazie nie szukalem. Zastanawiam sie tylko na ta praca, bo jednak ryzyko jest, a oferte mam od Polakow. Jak slyszalem to najgorzej pracowac wlasnie u Polakow:/ Jak by sie odezwal ktos kto pracowal podobnie to bym sie moze cos wiecej dowiedzial... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamaz Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Za 300$ czy 400$ to chyba pokoj w piwnicy a nie mieszkanie. To raczej praca dla kobiet, czesto nawet nie chca zatrudniac facetow. I niech ci sie nie wydaje ze sprzatanie to taka prosta i lekka praca. Bardzo wskazane doswiadczenie, mile widziane referencje. Wiem cos o tym bo moja kobita ma firme specjalizujaca sie w sprzataniu domow i apartamentow. Nawet nie wiesz jaka tam jest rotacja, raz czy dwa razy olejesz sprawe i lecisz z roboty. Nikt sobie nie moze pozwolic na niezadowolenie klijenta wszystko z powodu panujacej ogromnej konkurencji w tym segmencie uslug. Nie wiem czy u polakow jest najgorzej czy nie, bo moja kobita to meksykanka ale na nia tez narzekaja :wink: Oczywiscie nie na place ale na wymagania A ja wieczorami w domu musze tylko wysluchiwac narzekan na leniwych pracownikow :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.