Kobi Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Zapytam z ciekawosci czy były pracodawca juz komus przysłał ten dokument. W sumie czekam na to z utęsknieniem bo przydałby sie zastrzyk gotówki na nastepny wyjazd do USA. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
mos Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 moja mama juz dostała, ja - nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smieszka Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Firmy maja obowiazek wyslania W-2 do konca stycznia i wiekszosc z nich robi to w ostatnim dniu. Agnieszka:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
milcia84 Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 hey:) ja juz dostałam ten formularz rozliczeniowy W-2 i tez sie martwiłam czy dojdzie no i przyszedl, wiec jestem juz zadowolona i spokojna. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
wink Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Mam pytanie. Właśnie otrzymałem formularz W2. Skład się z 3 elementów (właciwie takich samych). Rozliczam sie z ccusa. chcieli żebym odesłał im ten dokument. Czy powienienem odesłać wszystkie trzy oryginalne czy tez mogę ostatni (dla employee) zachować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.