Skocz do zawartości

Pomozcie absolwentowi:)

Michal/ZG

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kto ci podal takie koszty izabello. Ja wlasnie dostalem H2. Co prawda drozej niz rok temu bylo 750$ a teraz jest 825$. Ale koszty ktore podajesz to strasznie naciagane. Wszystko ponad 1000$ calkowitych kosztow to nabijanie naiwnych ludzi w butelke. No a te 300$ :shock: za ogloszenie w prasie lokalnej to juz zupelne nieporozumienie, no chyba ze sie bedziesz oglaszac na pierwszej stronie Forbsa.

Napisano

hmm a mam pytanie czy masz wlasnego pracodawce czy dostales go z biura? bo te koszty co ja przedstawilam w poprzednim poscie dotycza opcji z wlasnym pracodawca i to on pokrywa takie koszta a nie ty. a te wiadomosci nie sa z mojej glowy tylko skopiowalam ze strony student point. moze w innych biurach wyglada to inaczej.

a skoro jush dostales te wize to od razu zapytam czy trudno jest z tym programem wyjechac mam na mysli dostanie wizy, te rozne petycje o ktorych tez jest wspomniane itp. i czy na tej wizie mozesz podjac druga prace dodatkowo czy tylko tę jedna mozesz miec?

pozdr

• 2 miesiące później...
Napisano
hmm a mam pytanie czy masz wlasnego pracodawce czy dostales go z biura? bo te koszty co ja przedstawilam w poprzednim poscie dotycza opcji z wlasnym pracodawca i to on pokrywa takie koszta a nie ty. a te wiadomosci nie sa z mojej glowy tylko skopiowalam ze strony student point. moze w innych biurach wyglada to inaczej.  

a skoro jush dostales te wize to od razu zapytam czy trudno jest z tym programem wyjechac mam na mysli dostanie wizy, te rozne petycje o ktorych tez jest wspomniane itp. i czy na tej wizie mozesz podjac druga prace dodatkowo czy tylko tę jedna mozesz miec?

pozdr

no właśnie. jak to jest?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...