Skocz do zawartości

najltaniej do Edmonton(lub Calgary)

olex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pewnie ze dam.Biuro Air Canada znalazłam przez Google i przysłali mi oferte mailem;j ednostronny do Edmonton(nie Calgary ale to zblizone ceny)2700 a w obie strony okolo 3300.Poza tym szukam dalej.Jak cos znajdziesz tez daj znać.kiedy dokładnie lecisz?

Napisano

jest jescze jedno biuro,zresztą numer na tym forum znalazłam.Oto numer:0297677111. Ja juz do nich zadzwonilam i czekam na oferte. Jesli chodzi o Air Canada.Wrzuc na google nazwe i tam sa dane do kontaktu.Policzyli mi 2700 w jedna strone i 3300 w obie(1/2 roku).powodzenia

Napisano

Hej...

Mówisz, że bilet otwarty jest na pół roku....Kiedyś byłem w British Airways (wrzesień) i powiedzieli mi, że u nich jest otwarty na ROK...A to by mnie urządzało bardziej.....Bo chcę wpaść na święta z powrotem...Lecieć chcę w terminie 2-10 marzec.....A ten numer to jak widzę "Lucky Flight"...Zobaczymy..;)

Napisano

juz wiem .2370 ZŁ DO lONDYNU A POTEM DO EDMONTON W MOIM PRZYPADKU.JA LECĘ PRAWDOPODOBNIE 10 MARCA.POZDRAWIAM.Odezwij się jaki tremin zarezerwowałeś ,moze chociaż do londynu razem polecimy?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...