olex Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Witam,przyglądam sie forum.Widzę wiele ciekawych porad i wkazówek.Bede wdzieczna za pomoc (linki,adresy,doświadczenia)w znalezieniu jak najtańszej opcji podróży do Edmonton,Calgary w kwietniu.Które "strefy" roku są najdroższe jeśli chodzi o ceny?ja lecę pierwsza w kwietniu i jak najszybciej chcę mieć rodzinę,około czerwca wiec muszę mieć kupione kolejne bilety.Dziękuję za każdą informację Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 co do cen biletow to jak chcesz leciec w kwietniu to beda tansze niz w okresie wakacyjnym(letnim). Jak mieszkasz kolo Niemiec to wybierz opcje wylotu z Niemiec(tansze bilety). Link to comment Share on other sites More sharing options...
olex Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 Witam,dziękuję za informację.Nie mieszkam blisko Niemiec.Byłam dziś w Orbisie.Zaproponowano mi najtańszą opcję do Toronto(LOT)potem kanadyjskimi liniami do Edmontom.Oplaca się kupić bilet w obie strony zólrocznym wyprzedzeniem.Kosztuje wówczas 3360 zł dokładnie. Jest tańsza opcja,przez Chicaga ale wówczas muszę mieć wizę amerykańska.CZY MOŻE KTOŚ WIE,CZY TO MOŻNA "OD REKI " w ambasadzie USA załatwić i JAK?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Zalatwisz wize do USA w 1-2 tygodnie jesli za to sie wezmiesz teraz. poczytasz na tym Forum o tym plus na stronie Ambasady: http://poland.usembassy.gov/poland-pl/niv_...nformation.html A czegos nie maja z przesiadka w Europie?zobacz na przesiadke we Frankfurcie lub tez w Amsterdamie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olex Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 PRAWDA,ZE DROGO?????NARAZIE PYTAŁAM W ORBISIE.POSZUKAM JESZCZE W INTERNECIE.TWIERDZĄ ,ZE TO NAJTANSZA OPCJA,JA WYBIERAM SIE JUZ W MARCU.JESLI COKOLWIEK WIESZ WIECEJ,PISZ PROSZE Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 a masz tam oprucz Orbisu jakies inne biura podrozy? zadzwon moze do Air Canady Link to comment Share on other sites More sharing options...
olex Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 DZIEKI ZA PODPOWIEDX.WLASNIE DZWONILAM I CZEKAM NA E-MAIL OD MILEJ PANI Z BIURA AIR CANADA.NAWET NIE WIEDZIAŁAM ,ZE TAKIE BIURO JEST.DZIEKI BARDZO.DAM ZNAC,MOZ EKTOS I ODE MNIE CZEGOS POTEM SIE DOWIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 tez kiedys nie wiedzialem ze maja biuro a jednak czekam na wiadomosci od Ciebie i powodzenia zycze Link to comment Share on other sites More sharing options...
olex Posted January 15, 2007 Author Report Share Posted January 15, 2007 dziekuję,napewno sie odezwę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej27 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Olex.... Ja do Calgary w marcu lecę...ale nie badałem jeszcze cen z Air Canada...Dasz namiar na biuro? Pozdrawiam A. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.