Karmel Napisano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 czy wiecie cos na temat pracodawcy w hotelach w miami, mam zamiar tam jechac ale biuro - student point kompletnie nie ma zadnych informacji na ten temat, dlatego nie wiem co robic, czy to biuro jest uczciwe a pracodawca? pozdr
coldsauce Napisano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 To zalezy co chcesz wiedziec.....floryda jest duuuzza, ja bylem w Orlando - w lato goraco i duza wilgotnosc i prawie zawsze po poludniu 10 min. desczu, ktory blyskawicznie paruje.....pracowalem na zewnatrz- w sloncu jest ciezko. A Student point ma pozytywne opinie - sprawdz w opiniach wg organizatorow. pozdro.
Karmel Napisano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 ja jade na poludnie Florydy do MIAMI, chodzi o to ze student point kompletnie nie posiada informacji na temat pracodawcy, u nich uslyszalem tylko ze pracodawca to wlascicel duzych hoteli na florydzie w tym na miami, pytanie odnosnie ilosci godzin, zakwatereowania czy pracodawca nie zerwie umowy w wrzesniu, ilosc nadgodzin itd pozostaja bez odpowiedzi, moze ktos cos o tym wie
filolog22 Napisano 31 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2007 Witam Z tego co ja sie dowiedziałem, miejsce i pracodawca beda znani dopiero kilka tygodni przed wylotem, chyba że coś żle zrozumiałem.
mapix Napisano 4 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2007 witam, ja też sie wybieram ze student point z lublina (wersja arranged) tez zrozumiałam, ze pracodawca bedzie znany kilka tygodni przed wylotem. a biuro jest sprawdzone, bo moi znajomi już kilka razy z nimi jeździli
filolog22 Napisano 4 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 4 Lutego 2007 A ty MAPIX gdzie sie wybierasz, mam na mysli w ktore miejsce w stanach? Bo jak wszystko dobrze to pewnie bede lecial sam, a ciekaw jestem ktorego ty bys jechala(raczej leciala), bo samemu sama wiesz jak jest.
Isabela83 Napisano 5 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2007 Hej, ja tez mysle o wyjezdzie na Floryde z opcji Student point arranged, ale sie jeszcze nie zapisalam. czy w tej opcji zapisy sa tylko do 6 lutego? Czy leci ktos sam, tak jak ja?
mapix Napisano 5 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2007 ja leciałabym około 25 czerwca, chciałam lecieć gdzieś na północ, ale jak sie nic tam nie znajdzie to pewnie też na Floryde. też wybieram sie sama. mój nr gg: 3614675
Karmel Napisano 12 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2007 Witam! Ja lece 26 czerwca 0 7.00 do MIAMI jakby ktos chcial dolaczyc to zapraszam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.