pati_131 Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Mam bardzo ważne pytanie, a nigdzie nie moge znalezc na niego odpowiedzi. Chodzi mi o to ile lat trzeba mieć aby starać sie samemu o wize do USA? Czy można przed osiągnieciem tego wieku stawić sie z jednym rodzicem? To bardzo ważne, prosiłabym o sprawdzone infotmacje. Bardzo dziękuje za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunsun Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Może to głupie pytanie, ale na stronie ambasady US nie ma takiej informacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gocharynka Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pati_131 Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 Czytałam już tą stronke ale tam nie ma informacji czy jezeli mam 15 lat, moge ubiegac sie o wize z jedym rodzicem, jesli znajdziesz gdzies takie informacje to prosze o linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewakrakow Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 To bedzie skomplikowane, nie mam linka ale; kilka lat temu corka mojej przyjaciolki, miala skonczone 16 lat, i starala sie o wize na podstawie zaproszenia ode mnie. Wybraly sie obydwie, matka i corka, do konsulatu . W sekretariacie sprawdzili ile ma lat, i powiedzieli, mama moze sobie pojsc, corka bedzie rozmawiac samodzielnie z konsulem. Dziewczynka dostala wize. Jedyny wniosek z tego, 16 lat wystarcza, aby byc samemu, jakie jest minimum, nie wiem . e Link to comment Share on other sites More sharing options...
pati_131 Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 Bardzo dziekuje za informacje czyli za rok już bede sie starac sama o wize - jak nie zniosą Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0d Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 jak nie zniosą tym się nie martw Link to comment Share on other sites More sharing options...
walsz Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4verick Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 jesli jestes ponizej 21 roku zycia, to jestes lucky. Jesli masz ponad 21 lat to [beeep] zbita. Do 21 roku zycia rodzice (rodzic) jesli sa obywatelami USA moga cie sponsorowac, i zielona karte dostaniesz w ciagu kilkunastu miesiecy. Natomiast jesli rodzice (rodzic) maja zielona karte tylko, to wtedy to sie moze cignac i pare lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.