majata Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 CZeść mam wielką prośbę do tych osób, które wyjeżdżały na work and travel, żeby wypełniły moją krótką ankietę!! Wysyłałam ją wcześniej w treści prywatnych wiadomości do Forumowiczów ( wielkie dzięki Wszystkim tym, którym chciało się poświęcić dla mnie kilka minut) teraz udało mi się zrobić wersję on-line pod adresem: http://webankieta.pl/survey/w37xd7biamc/p Dlatego prośba do tych, którzy jeszcze jej nie wypełniali, żeby poświęcili na to chwilkę!! Będę bardzo wdzięczna wszystkim za pomoc, już niewiele mi brakuje i mogę zacząć opracowywać zebrany materiał!! Pozdrawiam serdecznie!! agata Link to comment Share on other sites More sharing options...
jok Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 jak skończysz i opracujesz dane to mogłabyś je zamieścić na forum to moze być interesujące oczywiście ankietę wypełniłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
majata Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 dzięki za wypełnienie ankiety!! Co do wyników to jasne, że się mogę nimi podzielić i podziele w niedalekiej przyszłości (tzn. daje sobie troche czasu ) POzdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
krótka Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ciekawa jestem wynikow pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.