izabela-karabela Napisano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2007 czesc mam pytanie odnośnie formularza 1099-G. dzisiaj wlasnie przyniosl mi go listonosz ale prawde powiedziawszy to nie bardzo wiem co mam z nim zrobic. dotyczy on podatku stanowego za 2005. z gory dziekuje za pomoc
Smieszka Napisano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2007 Jesli dotyczy to podatku stanowego a dokladnie jego zwrotu jaki otrzymalas w zeszlym roku to sa dwie mozliwosci: jesli wypelnilas w zeszlym roku tzw Schedule A rozliczajac podatki, to te kwote musisz dodac do dochodow za 2006 rok Jesli nie wypelnilas tego formularza to olej ten papier. Pozdr., Agnieszka:))
izabela-karabela Napisano 24 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2007 Dziekuje bardzo Smieszka za odpowiedz tylko ze tak na prawde to nie wiem czy wypelnialam ten Schedule czy nie o ktorym mowisz, bo zalatwialam podatek przez biuro i prawde powiedziawszy nie zwracalam wiekszej uwagi na dokumenty ktore oni mi dali. :/ wiec chyba po prostu tak jak mowisz oleje sobie ten papierek i jush
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.