izabela-karabela Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 czesc mam pytanie odnośnie formularza 1099-G. dzisiaj wlasnie przyniosl mi go listonosz ale prawde powiedziawszy to nie bardzo wiem co mam z nim zrobic. dotyczy on podatku stanowego za 2005. z gory dziekuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smieszka Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jesli dotyczy to podatku stanowego a dokladnie jego zwrotu jaki otrzymalas w zeszlym roku to sa dwie mozliwosci: jesli wypelnilas w zeszlym roku tzw Schedule A rozliczajac podatki, to te kwote musisz dodac do dochodow za 2006 rok Jesli nie wypelnilas tego formularza to olej ten papier. Pozdr., Agnieszka:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
izabela-karabela Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 Dziekuje bardzo Smieszka za odpowiedz tylko ze tak na prawde to nie wiem czy wypelnialam ten Schedule czy nie o ktorym mowisz, bo zalatwialam podatek przez biuro i prawde powiedziawszy nie zwracalam wiekszej uwagi na dokumenty ktore oni mi dali. :/ wiec chyba po prostu tak jak mowisz oleje sobie ten papierek i jush Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.