piekna000 Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Witam! mam pytanie.Mam znajomych amerykanow co w stanach mieszkaja i mi powiedzieli zebym nie zalatwiala wizy sama przez polski konsulat tylko oni mi zalatwiaja przez amerykanski sami.Czy wiecie jakim cudem i czy wogole jest to mozliwe i czy pewniejsze ze sie załatwi ??A moze tak sie nie da. Czy moze to jest tak samo niepewne jak przez polski.Nie wiem co dokladnie maja na mysli.Moze wysla cos do konsulatu polskiego z konsulatu amerykanskiego zeby mi dali. czy wogole jest cos takiego mozliwe? a dodam ze ja raczej myslalam o wizie turystycznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piekna000 Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 a i dodam ze nie wierze ze zabrdzo ze mi wize sie zalatwi nie studiuje brak pieniedzy na koncie brak pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
miles Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 O wiez turystyczna ubiegasz sie sama wktoryms z konsulatow USA czy ambasad , twoi znajomi moga jedynie dac ci zaproszenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.