ju_ulka Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 gdzies czytalam albo ktos mi mowil juz nie pamietam dokladnie ze jesli chodzi o Greyhound to rowniez sa ograniczenia w bagazu i ze mozna miec poza podrecznym bagazem tylko 1 walizke, to prawda :?: :?: :?: ze w zeszlym roku jechalam Greyhoundem z SF do Merced, mialam 1 walizke w dodatku nadbagaz za ktory musialam zaplacic 20 $ o ile pamiec mnie nie myli.... w tym roku zamierzam wziasc 2 walizki (poza podrecznym) wiec w zwiazku z tym bede musiala doplacic za dodatkowy bagaz jesli przepisowo mozna miec 1 walizke a wezme 2 :?: czy nie bede mogla skorzystac z tego srodka transportu :?: :?: dodam ze w zeszlym roku wracalam z 2 walizkami ale mialam to szczescie ze moj manager odwiozl mnie do SF wiec nie mialam okazji sie przekonac jak to jest... z góry dzieki za info ________________________ 3 maj 2007 ---> Los Angeles :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karassus Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 ja rok temu jak wracalam z Atlantic City do NYC to Greyhoundem musialabym tez dopalcic za to,z e bagaz mial nadwage, dlatego postanowilam pojechac NJTransit-wyszlo nas to nawet taniej, a czasowo jechalo sie tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luk888 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 dokladnie trzeba ciut doplacic Link to comment Share on other sites More sharing options...
smieechoo Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 http://www.greyhound.com/travel_informatio...n/baggage.shtml a od siebie moge dodac, ze moich walizek (w Atlancie) nikt nie wazyl, ani nie sprawdzal wymiarow, po prostu dostalem dwie etykiety, ktore musialem pozakladac i tyle. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.