pawelkrk2 Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 chce juz teraz zaplanowac podroz samochodem przez cale stany ktora szykuje sie we wrzesniu dlatego szukam mapy:) nie musi byc samochodowa ale moglaby tez nie byc geograficzna;P w empiku maja podzielone na wschod i zachod a ja szukam w jednym kawalku bo chce ja powiesic na scianie i szpilkami zaznaczac miejsca ktore chce odwiedzic:) neta tez przeszukalem i nic!!! moze ktos mi odsprzeda swoja w miare dobrym stanie:0z gory dzieki:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 hej, moge Ci odsprzedac moja, ale jest troche.. uzywana:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 tissaya chciala pomoc ale niestety ona ma mape w formie zeszytu A4 co ciezko mi bedzie powiesic na scianie:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marilyn Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 Hej! To dziwne,bo ja w Empiku kupiłam mapę całych Stanów(Wrocław) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 to dziwne bo ja bylem w empiku w krakowie i babka mi powiedzial ze nigdy nie mieli calej mapy usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bednarstary Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 http://www.lideria.pl/sklep/search?x=0&y=0...d=12JMDQQyc9xjE Ja kupowalem na stronce Lideria za 25zl. pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted February 5, 2007 Author Report Share Posted February 5, 2007 dzieki. nie wiem dlaczego tego nei znalazlem. a mozesz mi napsiac jakiej wielkosci jest ta mapa bo tam pisza 130 na 250 ale jakos ani cm ani mm mi to tych wielkosci nie pasuja:)i ewentualnie jakbys mi mogl zrobic fotke zblizenia jakiegos wycinka mapy zbeym mogl sobie zobaczyc co dokladnie pokazuja itp:) z gory dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
bednarstary Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 No tak naprawde to ma wymiary 130cm X 100cm a nie tak jak napisali 250.Calkiem dokladna jest ta mapa - mysle ze ci sie przyda. Niestety nie moge zrobic zadnej fotki bo nie mam aktualnie aparatu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelkrk2 Posted February 5, 2007 Author Report Share Posted February 5, 2007 ok dzieki!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kropek Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Ja kupowałem mapy tutaj: http://www.eksiegarnia.pl/ dodatkowo przewodniki po USA i inne takie - to wg. mnie najtansza ksiegarnia pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.