noki Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Czy otrzymaliście już oficjalną odpowiedz na ten temat? Czy po spotkaniu z 14 stycznia wiecie czy zostaliście przyjęci na 100%? Po rozmowie ze mną, przejrzeniu moich papierów koleś zapewniał że on mnie bierze i jedyne co musi jeszcze zrobić to skonsultować się z reszta rekrutujących. Przez to nie wiem co myśleć. W Emakopolu mówią że odpowiedzi jeszcze nie mają. By the way... czy zna ktoś datę kolejnego spotkania z przedstawicielami z Foxwoods na pozostałe stanowiska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danuś Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Niestety ja również nie posiadam zadych informacji. W biurze mówią mi to samo ,że nie mają jeszcze info. Hmm a tyle jeszcze spraw do pozałatwiania :/ A Ty już pracowałaś w Foxwoods?? Kolejne spotkanie podobno pod koniec lutego. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
noki Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 Niestety nie pracowalem tam jeszcze, zeszloroczni krupierzy z tego co mi wiadomo mieli pewne miejsca, wiec zostaje ok 30 miejsca z pośród 150 chetnych. Wlasnie, duzo formalnosci jeszcze mnie czeka a najwazniejsza to data wylotu, bo przeciez nie bede sie pchal 1 czerwca do USA jak mam nie robic na krupierce. Nic... czekam... dzwonie i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilator9999 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 no u nas tez nic o wynikach jeszcze nie wiadomo, ale poza 30 wracajacymi krupierami mysle ze przyjma okolo 50 nowych takze mysle ze nienajgorzej:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danuś Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 No i dalej nic... cholera i jak tu wytrzymać z tym biurem !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danuś Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Hej i jak tam? udało wam się?/ Ja sie dostałam i sie mega ciesze. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
noki Posted February 11, 2007 Author Report Share Posted February 11, 2007 Dostałem się! Się cwaniaczki ociągali z tą odpowiedzą ale to już nieważne... Cieszę się bardzo. Wie ktoś jak się nazywał ten wysoki koleś z zaje... dużym, złotym sygnetem który mnie rekrutował? Mówił że się jeszcze spotkamy więc wolałbym wiedzieć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noki Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 Mało coś nas jest, tzn krupierów z Foxwoods... Nie alienować się, pokażcie ząbki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilator9999 Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Wlasnie z tego co sie orientuje to malo nas nie bedzie, bedzie wiecej niz rok temu, a to juz nie jest takie super. Bo jezeli nie wszyscvy beda mieli okazje podbierac dni to bedzie jednyhm slowem lipa! Wtedy na paychecku zamiast 700$ bedzie np polowa tego. No sam jestem ciekaw jak to bedzie funkcjonowalo, mam tylko nadzieje ze zrobili to co powinni i ze nie bedzie wiekszych problemow. A propos bedziecie miec tylko kurs na BJ i Spanisha ?czy moze Novelties tez chca wam zrobic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.