Skocz do zawartości

pytania odnosnie eures.

eva

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy ktos z Was wyjezdzal za ich posrednictwem do pracy??? :?:

Zalogowalam sie tam i pokazalo mi sie wiele ogloszen odpowiadajacych moim poszukiwaniom. :wink:

Moje pytanie brzmi: Czy nalezy pracodawcy, ktory nam odpowiada przesylac swoje CV? :roll: Nie znalazalm nigdzie adresu e-mail, jedynie tylko adresy pocztowe... Czy nalezy czekac az ktos z posrednikow Eures "wypatrzy" nasza oferte i sami cos dla nas znajda i sami zadzwonia??

Czy ktos z Was wie cos moze na ten temat? :roll:

Napisano
czy ktos z Was wyjezdzal za ich posrednictwem do pracy??? :?:  

Zalogowalam sie tam i pokazalo mi sie wiele ogloszen odpowiadajacych moim poszukiwaniom.  :wink:  

Moje pytanie brzmi: Czy nalezy pracodawcy, ktory nam odpowiada przesylac swoje CV?  :roll: Nie znalazlam nigdzie adresu e-mail, jedynie tylko adresy pocztowe... Czy nalezy czekac az ktos z posrednikow Eures "wypatrzy" nasza oferte i sami cos dla nas znajda i sami zadzwonia??

Czy ktos z Was wie cos moze na ten temat? :roll:

Ewo, "za ich posrednictwem"... No, rozumiem co masz na mysli, ale to nie jest przeciez zaden organizator, a jedynie baza - zarowno CV szukajacych pracy, jak i samych ofert pracy. Ale to zapewne wiesz. :(

Teoretycznie to ci wymienieni pracodawcy tez sie loguja i przeszukuja kandydatow, odpowiadajacych ich kryteriom.

Jest jednak jeden sposob, aby samemu sie o to zatroszczyc. :P

1. Zawsze lub prawie zawsze podawana jest nazwa miejsca pracy i adres... Coz trudniejszego, niz wrzucic to na wyszukiwarke typu Google i samemu znalezc adres e-mail do nich? Fakt, nie gwarantuje 100% sukcesu!

2. Podaja rowniez numer faksu. A z tej strony: http://www.tpc.int/tpc_home.html mozesz probowac wysylac faksy... przez internet. :)

Probuj w ten sposob i powodzenia! Daj znac jak idzie, pomyslimy dalej...

Napisano

dam znac jak sie maja moje dzialania.

:(

Oczywiscie, ze walnelam byka z tym ich "posrednictwem"... :) Bo przeciez to baza danych CV 8)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...