awiator Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Chcialbym zasiegnac opinii nt pracy w tym najwiekszym, amerykanskim parku wodnym. www.noahsarkwaterpark.com Czy ktos z Was pracowal juz tam i moze szerzej wypowiedziec sie o pracy i pracodawcy? Interesuje mnie tez czy mozna w okolicy znalezc druga robote? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobi Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Witam. Ja tam nie pracowałem ale znałem polaków którzy tam pracowali. Wszystko zalezy od pogody. Stawki jak to w parkach wodnych nie sa najwyzsze. Ale znalezienie drugiej pracy w Wisconsin D. nie jest duzym problemem. Jest tam jeszcze sporo innych parków wodnych i jesli pojedzies w miare wczesnie (koniec maja poczatek czerwca) druga prace znajdziesz bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
studentx Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Już czas sie przyzwyczaic ze w US kazdy park wodny jest największy i najwspanialszy (przynajmniej tak twierdzą, a co z tego wynika najwiekszych i najlepszych waterpark-ow sa tysiace. //to tak slowem wprowadzenia// Noah`s ark to duzy pracodawca, ale z tego co wiem to pracuja tam bez wzgledu na pogode, nawet jak grzmi z nieba i zamykaja inne parki wodne to Noah`s Ark dziala. A z druga robota w Dells jak powszechnie wiadomo nie ma problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.