awiator Napisano 6 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Chcialbym zasiegnac opinii nt pracy w tym najwiekszym, amerykanskim parku wodnym. www.noahsarkwaterpark.com Czy ktos z Was pracowal juz tam i moze szerzej wypowiedziec sie o pracy i pracodawcy? Interesuje mnie tez czy mozna w okolicy znalezc druga robote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobi Napisano 7 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Witam. Ja tam nie pracowałem ale znałem polaków którzy tam pracowali. Wszystko zalezy od pogody. Stawki jak to w parkach wodnych nie sa najwyzsze. Ale znalezienie drugiej pracy w Wisconsin D. nie jest duzym problemem. Jest tam jeszcze sporo innych parków wodnych i jesli pojedzies w miare wczesnie (koniec maja poczatek czerwca) druga prace znajdziesz bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
studentx Napisano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Już czas sie przyzwyczaic ze w US kazdy park wodny jest największy i najwspanialszy (przynajmniej tak twierdzą, a co z tego wynika najwiekszych i najlepszych waterpark-ow sa tysiace. //to tak slowem wprowadzenia// Noah`s ark to duzy pracodawca, ale z tego co wiem to pracuja tam bez wzgledu na pogode, nawet jak grzmi z nieba i zamykaja inne parki wodne to Noah`s Ark dziala. A z druga robota w Dells jak powszechnie wiadomo nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.