Skocz do zawartości

H2B a może Intership

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ludziska!!

Czytam i analizuje forum i już sam nie wiem co jest dobrym wyborem. H2B a może Intership i co ważne albo chyba najważniejsze z kim z firmą M a może X. Nie ma nieskazitelnych firm które w 100% zadowoliła wszystkich klientów. Internet to świetne medium gdzie można znaleźć wiele informacji i opinii na ten temat. Ale obawiam się że w większości przypadków swoją opinię wyrażają osoby, które zawiodły się na usługodawcach tego typu. Swoją złość i zażenowanie starają się gdzieś wyładować, a Internet to świetne miejsce na to. I w momencie gdy wchodzimy na takie forum jak to i wiele innych szary człowiek czyta że ta firma nie wywiązała się z tego, a tamta z czegoś innego. Fakt znajduje się parę opinii pozytywnych ale to jest mały procent całości i do tego często traktowane są jako reklama czy próba zdobycia klienta przez podszywanie się za rzekomego zadowolonego klienta firmy X.

I teraz pytanie co wybrać skoro prawie wszyscy ci usługodawcy nie są święci?

Najlepiej byłoby siedzieć w domu i nic nie robić bo jestem na bank pewien że nikt mnie nie oszuka, ale ja chce gdzieś wyjechać coś zobaczyć, zarobić coś.

Co Wy o tym sadzicie drodzy czytelnicy i użytkownicy tego forum. Co wybrać?

Pozdrawiam

Tygrysek

Napisano

Tygrysek81 bardzo dobrze to ujełeś. Ja od pewnego czasu też zastanawiam się nad tym samym problemem. Analiza doprowadziła mnie do podobnych stwierdzeń. W chwili obecnej szykuje się od osobistego odwiedzenia Columbus'a i zobaczenia co oni powiedzą!!! Kolega wyjechał pewien czas temu z nimi i bardzo sobie chwalił ich. Dlatego spróbuję chyba u nich.

Jeżeli chodzi o pytanie na co jechać czy H2B lub Intership tego jeszcze nie wiem!!!

Napisano

Witam!!

Co do columbus club to wiem z własnego doświadczenia że firma działa dość sprawnie ale z Work and Travel. H2B nie mają w ofercie jak połowa chyba firm bo duża część z nich boi się tego programu bo bardzo często jest wokół niego wiele kontrowersji czego dowodem jest np słynna firma na E. Mają w ofercie Intership ale jak nie masz swojego pracodawcy to musisz sobie poszukać raczej sam (mowa tu oczywiście o columbus club).

Tak czy inaczej jestem ciekawy tego co się dowiedziałeś i jakie masz wrażenia z tej wizyty w CC.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...