awiator Posted February 11, 2007 Report Share Posted February 11, 2007 Czy ktos z forumowiczow goscil przetwornie ryb w tej miejscowosci? http://www.icicleseafoods.com/locations/swd/ Chcialem poznac oczywiste opinie i uwagi na temat samej pracy, pracodawcy, zakwaterowania, nadgodzin i czy w ostatnich latach byl dobry sezon na polow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cina Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Pracodawca jest ok , bylem u niego w zeszlym roku ale w innej miejscowosci. Zeszly sezon to lipa straszna , podobo takiej lipy nie bylo od 20 lat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 awiator, możesz podać jakieś namiary gdzie se chcesz ten wyjazd załatwić, bo bym sie też chętnie załapał... Link to comment Share on other sites More sharing options...
awiator Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 Go2USA, ale ja sie rozmylislem po uslyszeniu warunkow zakwaterowania. 1-osobowe namioty, bez elektrycznosci na kempingu, z wezlem sanitarnym bez cieplej wody Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 he he czyli jak za dawnych dobrych czasów urlop w bieszczadach... :wink: dzięki zaraz tam zajże na ich strone, bo szukałem coś na alsce, ale nie mogłem znaleźć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 cholera, chyba już nieaktualne, albo ślepy jestem, bo nie mogłem znaleźć... jedyne co widziałem to z tamtego listopada, ale na wyspe kodiak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cina Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Ciepla woda na pewno jest , a jednoosobowy namiocik nie najgorsza sprawa , lepsze niz 12 os w jednym pokoju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAZDA Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 no pewnie! też tak myśle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunka3 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 hej,ja bylam w zeszle wakacje w tej firmie ale w innej miejscowosci,a mianowicie Petersburgu.fakt bylo malo pracy bo sezon do kitu ale nie narzekam i wracam w tym roku w to samo miejsce.na stronie www.hookedonfish.com mozna zlozyc aplikacje do pracy.juz przyjmuja:D ja jade z opcja self-placed i juz mam prace w fabryce. heh tak dla pocieszenia jest ciepla woda i normalne lozka:D i to za darmo:D za bilet zwraca fabryka 300$ takze jest ok:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.