chacha Posted February 13, 2007 Report Share Posted February 13, 2007 Czy jadąc 2 raz do Usa trzeba podać adres osoby,która wystawiła zaproszenie?Ja wybieram się do kogoś innego,czy mam podać te adres czy osoby ,która wystawiła zaproszenie.Mam wizę B1/B2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 skoro masz wize to podejrzewam ze pytasz o adres ktory wpisujesz w formularz na pokaldzie samolotu.. szczerze mowiac nie ma to zadnej roznicy jaki adres podasz chodzi o to zbeys podala adres pod ktory bedziesz mieszkac adres czasami w ekstremalnych warunkach w prazie jakis klopotow twoich z prawem jest sprawdzany ale to naprawdee ekstremalne przypadki wiec jako turystka na wizie B1/B2 podajesz poprostu adres zeby udowodnic w ten sposob ze masz sie gdzie zatrzymac.... powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
chacha Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 dziękuję Rypson,pozdrawiam,pa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 nie ma problemu w razie jakis pytan niejasnosci pisz postaram sie pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.