Hania Napisano 17 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2007 No chyba ze jestes tym mitycznym kolesiem z ytp co 10,000 zrobil w 3 miechy to szacunek hehe 10 000 w 3-3,5 miesiaca to jak najbardziej mozliwe, ale oczywiscie wszystko zalezy do jakiego miasta sie trafi (wiaze sie z tym mozliwosc znalezienia drugiej pracy), do jakiego pracodawcy (np.czy zgadza sie na overtimy platne 150%), na jakie stanowisko i jakie beda koszty zycia. Wracajac do pytania glownego - za pierwszym razem wybralam miasto, w ktorym byla rok wczesniej moja znajoma i mi polecila taki wybor, gdyz nie bylo problemow z druga praca/ze zmiana pracy z oferty, koszty zycia byly niskie, mozna bylo troche poimprezowac, a wokolo bylo duzo ciekawych miejsc na weekendowe wypady . Jechalam z Columbusa, bo mial oferty ktore mnie wtedy interesowaly. Jesli chodzi o kase, to za pierwszym razem chodzilo mi glowie o to,zeby koszty programu sie zwrocily (musialam kase oddac rodzicom), zebym mogla pozwiedzac oraz kupic cyfrowke i troche ciuszkow - na przywiezieniu dodatkowych $$ do PL za specjalnie mi nie zalezalo, ale skoro ostatecznie sie udalo to tym lepiej .
Cassie82 Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 Ja tez w tym roku planuje pojechac pierwszy raz, ale dopiero wczoraj wysalam frmulrze do biur organizujacych takie wyjazdy i nei wiem czy nie za późno :? Ale mamnadzieje, ze sie uda. Ja tez nei nastwiam sie na przywiezienie kasy, chciałabym aby mi sie zwrociło i zebym mila troche kaski na zwiedzenie kilku miejsc :-)
gabrielangel Napisano 20 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2007 jak male biuro, to mozesz i na poczatku maja i zdazysz do polowy czerwca wyleciec. mam paru znajomych ktorzy na poczatku maja sie zdecydowali, no ale oni jechali z malego biura, wiec kolesiowi zalezalo na jak najwiekszej ilosci klientow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.