eljastrzab Napisano 19 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2007 Mam taki problem! Zapomniałem o depozycie jaki trzeba zapłacić i teraz dostałem przypomnienie aby zrobić to do końca miesiąca... Napisałem do nich e-mial z zapytaniem i czekam na odpowiedź. A czy ktoś z was już robił wpłatę i w jakiej formie? Dzięki za odpowiedź!
darop Napisano 22 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2007 kiedyś to robiłem, dokładnie 2 lata temu jak ten czas leci to powinno pomóc, ale informacje są do sprawdzenia, bo wątek leciwy już jest http://usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=...highlight=#5661
Szeli Napisano 23 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2007 Już pomogłem koledze w sprawie depozytu... 8)
darop Napisano 23 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2007 Już pomogłem koledze w sprawie depozytu... 8) jeśli możesz napisz jak to załatwiliście, już dawno nie był ten temat poruszany
Isabela83 Napisano 22 Maja 2007 Zgłoś Napisano 22 Maja 2007 Prosze osoby lecace w tym roku do Bush G, ktore wplacily juz depozyt za mieszkanie o to, aby napisaly z jakiego banku skorzystaly (czy musialay w nim miec konto walutowe) i ile wynosila oplata przelew. Dziekuje i pozdrawiam!
Isabela83 Napisano 25 Maja 2007 Zgłoś Napisano 25 Maja 2007 Szkoda, ze nikt z lecacych do BG sie nie odezwal, wlasnie zrealizowalam przelew tych 100 dolcow i jestem b. wkurzona, bo prowizja dla WBK w ktorym zrealizowalam przelew wyniosla 30$+9zl... czyli prawie 100zl. Nie rozumiem dlaczego te oplaty sa tak wysokie?
ania84 Napisano 26 Maja 2007 Zgłoś Napisano 26 Maja 2007 Spora ta prowizja... Ja płacilam depozyt do Sea Worlda 250$ i prowizja wyniosla mnie 60 PLN PKO BP
Isabela83 Napisano 26 Maja 2007 Zgłoś Napisano 26 Maja 2007 Spora ta prowizja...Ja płacilam depozyt do Sea Worlda 250$ i prowizja wyniosla mnie 60 PLN PKO BP Tez bylam zaskoczona jej wysokościa:( A w PKO gdzie mam konto walutowe pani powiedziala mi, ze przelew tych 100$ bedzie kosztowac 132zl dlatego poszlam do WBK... Teraz zastanawiam sie czy ta kobieta z pko sie nie pomyliła skoro Ty zaplacilas 60zl? W kazdym razie nawet jesli tak, to juz i tak nie moge tego cofnac
ania84 Napisano 26 Maja 2007 Zgłoś Napisano 26 Maja 2007 No ja zaplacilam 60 zł i nawet nie mam u nich konta, ani walutowego ani innego. A poszlam tam bo mi tak polecono
Isabela83 Napisano 27 Maja 2007 Zgłoś Napisano 27 Maja 2007 No ja zaplacilam 60 zł i nawet nie mam u nich konta, ani walutowego ani innego. A poszlam tam bo mi tak polecono Czyli stracilam okolo 40zl wiecej niz powinnam przez to ze trafilam na niekompetetna osobe w PKO:( Jak powiedziala mi ile ta cala "operacja" bedzie kosztowac, to powiedzialam jej ze spodziewalam sie, ze okolo 50zl a ona ze nie bo na to sklada sie oplata za to to i to (tu wymienila jakies 3 skaldniki tej oplaty) wiec zdecydowalam ze pojde do WBK... W kazdym razie jak sie tam pojawie, to pojde do tej pani i cos jej powiem, bo stawki za usluge w tym samym banku sa na pewno takie same.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.