adi1984 Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 WItam wybieramy sie z dziewczyną na Work&Travel , mamy dylemat gdyz jedziemy 1 raz, wiemy ze bedziemy pracowac w food lion, tylko mamy do wybory miejscowosci podane w temacie , jesli ktos byl i wie cos na temat SUnset, gdyz troche informacji jest o Myrtle na forum, prosze o kontakt GG 4443029 E-mail: adi_1984@tlen.pl Jelsi ktos wie ze tez w tym roku bodajze 3 czerwca leci na orientation do NY a potem do podanych miejscowosci, mozemy stworzyc wlasna strategie dzialania ;-) Pozdrawiam
t0d Napisano 21 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 nie wiem co lepsze ale ja jadę do Myrtle Beach, parę tygodni wcześniej także jeśli wybierzecie tą miejscowość, myślę że będę w stanie wam później pomóc na miejscu (w sensie: gdzie SSN, gdzie tani nocleg itd)
adi1984 Napisano 21 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 21 Lutego 2007 Super, fajnie ze stworzono takie forum bo widze ze jzu wczesniej bedzie szlo dogadac sie z osobami ktore wczesniej jada w wybrane miejsce, dzieki z gory za wszystko, narazie jednak czeka mnie i moja dziewczyne interviev w next week , i wszystko sie dowiemy, wiec jak cos odezwie sie ;-) POzdro
Brother_luk Napisano 25 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2007 Mam znajomych którzy byli W Myrtel Beach i sobie naprawde chwalili to miejsce tylko fakt faktem oni byli sporą grupa 6 osobową. Praca druga była chociaz oni nie bardzo się sprężali żeby ją znaleść)) Imprezy imprezy i jeszcze raz imprezy )
lewap Napisano 25 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2007 Byłem z zeszłym roku w Myrtle Beach. Ze znalezieniem drugiej pracy nie ma problemu. Tyle że jeżeli masz druga prace to cięzko zebrac siły na imprezy, a myrtle beach to w sezonie jedna wielka impreza, ciężko to pogodzić :wink:
Kukos Napisano 25 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2007 Bylem w ubieglym roku...wstyd sie przyznac ale pojechalem z YTP :? fakt za bilet skroili MB bardzo fajne i klimatyczne miasteczko a dokladnie to NMB Poniedzialki na barefoot landing ....hmmm na broadway'u Jesli przyjedziesz w "normalnym terminie" to nie bedzie problemu. Ja otrzymalem SSN na poczatku sierpnia(14 lipca dotarlem do MB) i powiem ze nie bylo latwo...ale trzeba walczyc :wink: Wal-Mart 8$/h duzo nadgodzin ogolnie super!!! apartament bajka za smieszna kase, fajny managment w ubydwu pracach super(szczegolnie walmart), fajni coworkersi Jeden minus, too hot :evil: Czytajac opinie o YTP to musze stwierdzic ze mialem cholerne szczescie, albo Wy troszke kolorujecie :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.