piter86 Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 W Cedar Point zakwaterowanie kosztuje 16-31 USD tygodniowo (zależy od standardu)
karus Napisano 12 Marca 2007 Zgłoś Napisano 12 Marca 2007 ja płaciłem 100$ na miesiac w wisconsin, pokój tylko dla siebie
anja23 Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 czy ktos wie ile moze kosztowac mieszkanie w Millville, DE? chcemy wynajac jeden pokoj na 2 osoby w okolicach food lion
agatenka Napisano 23 Marca 2007 Zgłoś Napisano 23 Marca 2007 Kilka lat temu jak byliśmy tam na w&t wynajmowaliśmy dom od kolegi wujka, płaciliśmy bardzo mało (ok. 1000$ za miesiąc/4 pokoje) – niestety dom ten jest już sprzedany W samym Millville będzie wam bardzo ciężko cokolwiek znaleźć, ponieważ to jest bardzo, bardzo mała wioska i nie wiem czy ktoś tam ma coś do wynajęcia. Możesz się dowiedzieć o mieszkanie u pracownicy Deli z Food Liona (o ile dobrze pamiętam Janet) wynajmowała ona studentom pokoje w swoim domu w Ocean View (bardzo blisko Millville - nie pamiętam dokładnie ceny ale chyba ok. 60$-70$) ale warunki były jak dla mnie tragiczne! Ja na twoim miejscu wolałabym chyba wynająć coś w Bethany Beach i mimo że jest kawałek drogi dojeżdżać codziennie do Food Liona
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.