agabiala Napisano 25 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 25 Lutego 2007 Hej Mam pytanie czy moze ktos wyjezdzal na ten program po skonczeniu socjologii. Zalezy mi na posredniku z Polski, jakiejs firmie tutaj. Moze ktos zna taka bo do tej pory nic nie moge znalezc, pelno ofert dla ludzi po ekonomi i marketingu a nic dla socjologa:( Z gory dzieki za info pozdrawiam
Martusia Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Witam ja tez jestem po socjologi i rowniez interesuje mnie intership ale tak samo jak Ty twierdsze ze mpo nasyzm kierunku malo jest ofert.Skad wogole jestes ja jestem ze Szczecina i wiem ze biuro jdj ma ciekawe oferty wiec zajzyj sobie na stronke pozdrawiam jak bedzeisz cos wiedziala to daj znac
agabiala Napisano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 hej No wlasnie jezeli chodzi o jdj bachalski to jakis rok temu tak orientacyjnie sie pytalam i pani tam pracujaca powiedziala ze w sumie moga sprobowac cos mi poszukac. Ale nie pociagnelam tematu bo akurat bylam jeszcze studentka i zdecydowalam sie na W&T. Z tego cos sie orientuje to na dzien dzisiejszy wogole nie prowadza intershipa. Dzwonilam jakis czas temu do Warszawy i powiedzieli ze maja to zawieszone do odwolania.Wchodzilam na ich stronke i tam tez nie ma nic o tym programie wiec wnioskuje ze nadal jest to zawieszone. Ale i tak dzieki za odpowiedz i jak cos znajde to dam znac Pozdrawiam
klaudek Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 Ja myślę o tym samym, obecnie też kończę socjologię. Ale planuję jeszcze podyplomowe zrobić zanim zaatakuję Intershipa. Ponieważ same wiecie Socjologia to nauka o wszystkim i o niczym. Ja ją traktuję jako bilet do dalszej przyszłości, choć obecnie mam lekkie problemy z sesją Socjologia Klasyczna mi leży ...
Martusia Napisano 3 Marca 2007 Zgłoś Napisano 3 Marca 2007 Ja rowniez mysle o podyplomowce a dokladnie to z negocjajci i medjaci trwa ona rok a potem wlasnie myslalm o intershipie tlyko ciekawa jestem czy po nasyzm kierunku jakiekolwiek biuro znajdzie nam wlasnie jakies praktyki jak tylko bede cos wiedziala to napsize pozadrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.