karoola84 Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 W tym roku jade po raz pierwszy na campa, w niedziele 4marca sa targi, kto byl juz na campie niech doradzi i poleci jakies fajne campy!!! Od moderatora - naprawdę nie było sensu wyróżniać CAŁEGO tekstu kolorem i pogrubioną czcionką. Proszę o unikanie takich sytuacji na przyszłość.
simon Napisano 26 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 hej, ja tez jade pierwszy raz i dolaczam sie do pytania a moze nawet bardziej sprecyzuje, byl moze ktos na takich campach jak:starlight, pontiac, buck's rock' canadensis, kinder ring, schodack, surprise, tyler hill, ramah?z gory dzieki.karoola skad jedziesz na targi?pzdr
karoola84 Napisano 26 Lutego 2007 Autor Zgłoś Napisano 26 Lutego 2007 jade na targi z katowic. slyszalam ze camp french wood jest bardzo fajny:)
anisiecku Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 nie uważacie ze te całe targi to takie badziewie ?? byłam tam i widziałam co sie działo. Ludzie chodzili zdezorientowani od stolika do stolika wysłu[beeep]ac tylko kolejnych dyrektorow jakie ich kampy wspaniale nie sa i ogladajac nudne zdjecia. Amerykanie sie strasznie rozgadywali a w sumie pracy nie było wiele. Część pracodawców wogóle nie chciała rozmawiac z dziewczynami bo oferty były juz przebrane i zostały tylko dla facetów. Jakis kamp wcale nie pojawił się na targach. Uwazam ze to nie jest super pomysł do znalezienia pracodawcy. No chyba zeby te targi odbywały sie w grudniu i byłoby wiecej ofert. Ja mimo wszystko mam przydział na kampa ale w sumie po znajomosci takie czasy niestety... Ogólnie rzecz ujmując, nie polecam targów
karoola84 Napisano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 anisiecku zgadzam sie z toba w pelni :!: Targi w Polsce sa zawsze jako ostatnie i oferty sa bardzo przebrane :!: Zostaja same najgorsze campy na ktore nikt nie chce jechac :!: ja rowniez zalapalam sie na camp po znajomosci jade na Towanda Camp w Pensylwanii a wy :?:
simon Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 Starlight, tez w PA. No targi dziwne inaczej sobie to wyobrazalem a tu taki lajcik i szybko i po sprawie.pozdrowki 8)
karoola84 Napisano 5 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 o starlight nie slyszalam a nock a mixon slyszalam ze fajny bo niekotre campy podobno za ciekawe nie sa, zreszta bylo widac to na targach bo do niektorych stoisk nikt nie podchodzil :!:
simon Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Napisano 5 Marca 2007 koleszka z biura ccusa w lbn byl na starlight i polecal wiec skoro pewne miejsce to nieomieszkalem .teraz trzebaby poszukac jakis ziomkow albo ziomalki co sie tez wybieraja tam..bo razem raźniej .pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.