kasiekk9 Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Napisano 2 Marca 2007 Witam! Wybieramy sie do Anchorage. Jakieś dobre rady?? Za wszytskie z góry dzięki
Kukos Napisano 4 Marca 2007 Zgłoś Napisano 4 Marca 2007 praca na lotnisku???hmm nie bardzo w to wierze Amerykanie sa strasznie uczuleni po 911 i obcokrajowiec nie moze pracowac na lotnisku :wink:
agatenka Napisano 4 Marca 2007 Zgłoś Napisano 4 Marca 2007 ... Amerykanie sa strasznie uczuleni po 911 i obcokrajowiec nie moze pracowac na lotnisku :wink: A skąd masz takie informacje?
gabrielangel Napisano 4 Marca 2007 Zgłoś Napisano 4 Marca 2007 znam pare osob, ktore pracowaly na lotniskach w stanach. zreszta jak spojrzysz dokladniej to na duzych lotniskach pracuje bardzo duzo imigrantow.
kasiekk9 Napisano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Napisano 9 Marca 2007 hej. Nie odzywałam sie bo miałam problem z dostępem do neta. Bedziemy pracowąć przy dostarczaniu jedzenia do samolotów - pracodawca to Sky Chefs. Oferta sprawdzona w tamtym roku więc o jej wierygodność sie nie martwie;) Chodzi mi tylko o jakies praktyczne informacje co do Anchorage i życia tam. Z góry dziękuje. Pozdrawiam
Molyiks Napisano 31 Października 2007 Zgłoś Napisano 31 Października 2007 Nie bardzo w to wierzysz??? a patrz bylam i pracowalam i bylo extra Niedowiarku madralo!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.