Gosia 21 Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ja jade na wat do Chicago HMShost?Z tego co widze to niewiele osob leci do naszej drugiej stolicy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klaudek Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 to będziesz miał spory kontakt z polonią amerykańską etc... ja osobiscie wolę się udać w miejsca gdzie jest mniej naszych rodaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karus Napisano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Chicago wbrew pozorom to całkiem fajne miasto, pod warunkiem ze nie będziesz odwiedzał Milwaukee Ave. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygmunt007 Napisano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Ja jade do Greenfield!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassie82 Napisano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ja chyba tez do Chicago, własnie we srode jade do biura go2usa podpisywac umowe, a w papierach które dostałam do wypełnienia mam oferte z Chicago na ten termin który mi pasuje. Wolałabym NY, albo chociaz NJ ale trudno, moze juz nie maja ofert tam. A kiedy wyjedzasz??? bo ja jezeli wg tej oferty pojade to ok 3 czerwca bym wylatywała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karus Napisano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ja jade do Greenfield!!! to chyba bardziej Milwaukee ? bylem czesto przejezdzalem przez to Greenfield ale za cho..... nie pamiętam gdzie to dokładnie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosia 21 Napisano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja chyba tez do Chicago, własnie we srode jade do biura go2usa podpisywac umowe, a w papierach które dostałam do wypełnienia mam oferte z Chicago na ten termin który mi pasuje. Wolałabym NY, albo chociaz NJ ale trudno, moze juz nie maja ofert tam. A kiedy wyjedzasz??? bo ja jezeli wg tej oferty pojade to ok 3 czerwca bym wylatywała. a ja dopiero konec czerwca 29;( bo mam egzamin wtedy;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zygmunt007 Napisano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Ja jade do Greenfield!!! to chyba bardziej Milwaukee ? bylem czesto przejezdzalem przez to Greenfield ale za cho..... nie pamiętam gdzie to dokładnie jest... Ja tam jade pierwszy raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojus Napisano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 ja sie wybieram do chicago(dokładnie hickory hills), ale nie z programu work and travel, pracy bede szukał na miejscu na własna reke i przez znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziamdziunia Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja jadę razem z kolezanka do Chicago (HMShost) na lotnisku. Ktoś jeszcze? wylot mamy na 3 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.