monic@ Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Czy waszym zdaniem osoba bedaca na ostatnim roku studiow ma realne szanse na otrzymanie wizy turystycznej? Co powiedziec jak konsul zapyta o zwiazki z krajem? Czy komus z was dano promense na dziesiec lat na koncu studiow? Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz.
mpbc Posted March 4, 2007 Report Posted March 4, 2007 Czy waszym zdaniem osoba bedaca na ostatnim roku studiow ma realne szanse na otrzymanie wizy turystycznej?Co powiedziec jak konsul zapyta o zwiazki z krajem? Czy komus z was dano promense na dziesiec lat na koncu studiow? Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedz. Tak, najpierw miałem wizę studencką a jak skończyłem naukię otrzymałem turystyczną na 10 lat
tina_2001 Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ja wraz z moim chlopakiem na V roku studiów staralismy sie o wize no i dostalismy. Moj chlopak wlasnie na 10 lat, bo sie chyba ladnie usmiechal )) a ja na rok
Marcin20 Posted April 20, 2007 Report Posted April 20, 2007 Ja nie jestem studentem od roku, prace skonczylem w marcu, do konsulatu po B-2 wybralem sie pod koniec marca i dostalem na 10 lat... Wczesniej bylem 2xJ-1 oraz M-1, a teraz B-2... nie pytal mnie o zwiazki z krajem... Pzdr !!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.