Sławek Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Witam Wszystkich, Poszukuję osób, które pracowały w ubiegłym roku w Foxwood i mieszkały w Norwich w Connecticut. Drodzy Koledzy i Koleżanki jeśli macie jakieś dobre rady odnośnie dojazdu do Norwich z JFK w Nowym Yorku, zakwaterowania w Norwich oraz samej pracy w Foxwood to z góry dziękuję. Proszę o odpowiedź na forum lub na mój e-mail greglesky@poczta.fm -Jak wygląda rozmowa z Konsulem w Ambasadzie USA w Warszawie jeśli chodzi o otrzymanie wizy H2b. Pozdrawiam, Sławek
czarny83 Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 a jak jestes z Tychów to nie bedizesz jechal do konsulatu w Krakowie tylko az do ambasady?
Chomik Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 Jak wygląda rozmowa z Konsulem w Ambasadzie USA w Warszawiejeśli chodzi o otrzymanie wizy H2b. Formalnosc, tym bardziej, ze idziesz w grupie emakopolowej, 0% ryzyka, 100% bezpieczenstwa, no moze 99% Krotka rozmowa, kilka pytan ogolnych...
kamilator9999 Napisano 19 Marca 2007 Zgłoś Napisano 19 Marca 2007 jesli chodzi o dojazd z JFK do norwich badz okolic Foxwoods - to polecam wypozyczenie samochodu w kilka osob wyjdzie was taniej lepiej i bezpieczniej:)-bo z port authority ostatni bus wyjezdza cos kolo 19.Generalnie nie jest powiedziane ze musisz mieszkac w norwichowie, sa o wiele lepsze miejsca w okolicy Foxwoods np. Westerly (nie dosc ze lepsza lokalizacja, przy samym oceanie to jeszcze lepsz stan-RI:)--udanej podrozy pozdr
Danuś Napisano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2007 Hejka. Ja co prawda pracowałam w Mohu ale do Norich tez musiałam jakoś dojechać. Nie wiem w ile osób dojeżdżasz, ja przyjechałam sama więc nie brała msamochodu tylko autobuskiem z port authority ale genrelanie nie polecam. Dojeżdżasz do New London w nocy i jak np nie ma kto po ciebie podjechać to hmm musisz sobie radzić . Co do mieszkań to ja myślałam o Norwich ale sama jeszcze nie wiem. Co do konsualto jak wspomnieli raczej problemów nie ma. Tylko sie nie denerwować Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.