Endriu Napisano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witajcie ludziska w Nowym Roku! Dawno mnie tu nie by3o... Mam pytanko odnośnie wyjazdów na h2b. Teoretycznie wize mo?na dostaa na 3-12 miesiecy, ale jak to bywa z praktyką? S3ysza3em, ?e cie?ko dostaa na rok... Jaki jest wed3ug Was najlepszy sposób na wyjechanie na co najmniej kilka miesiecy do pracy do USA? Skonczy3em studia w tym roku, by3em w 2004 na W&T... Prosze o opinie i pozdrawiam gorąco wszystkich 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Witajcie ludziska w Nowym Roku! Dawno mnie tu nie by3o...Mam pytanko odnośnie wyjazdów na h2b. Teoretycznie wize mo?na dostaa na 3-12 miesiecy, ale jak to bywa z praktyką? S3ysza3em, ?e cie?ko dostaa na rok... Jaki jest wed3ug Was najlepszy sposób na wyjechanie na co najmniej kilka miesiecy do pracy do USA? Skonczy3em studia w tym roku, by3em w 2004 na W&T... Prosze o opinie i pozdrawiam gorąco wszystkich 8) Aktualnie tylko na wize J1 internship. Limit H2B w3asnie zosta3 wyczerpany... H2B na rok raczej nie dostaje sie - generalnie na 9/10 miesiecy. F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wariusz Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Witam Jestem aktualnie na Florydzie na wizie H2B, dosta3em ja na 10 miesiecy od 15 lutego 2005. Wyjecha3em tutaj z Alturistu. Sama organizacja wyjazdu by3a średnia ale koniec konców wszystko jako tako dzia3a. Jesli chodzi o samo biuro nie wolno im sie daa zagadaa i wszystko bedzie dobrze. Aha, nie kupujcie czasem u nich biletów bo są sporo dro?sze a nieprawdą jest ?e za3atwiają dzieki tym biletom odebranie Was z lotniska przez pracodawce. Jesli chodzi zaś o aktualne oferty to nadal je mają i mo?na je znale1a tutaj: http://www.worktravel.pl/index.php?strona=h2bz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.