Flame of Udun Napisano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2005 http://uscis.gov/graphics/publicaffairs/ne..._2004_01_04.pdf Rok temu 66 000 padlo 7? Marca... F PS to apropos tego (http://usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=3835#3835) bo mialem duzo maili skad mam te "szokujace" informajce Mam nadzieje ze nikt z Was nie zostal na lodzie.... :?
1977 Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 :x :x :x dla poslancow przynoszacych zle wiesci, jednak powinny byc surowe kary :wink:
Flame of Udun Napisano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 :x :x :x dla poslancow przynoszacych zle wiesci, jednak powinny byc surowe kary :wink: tez tak uwazam - powinnismy zastrzelic uscis.gov F
stokrotka Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 To zale?y kiedy chcecie jechaa, w pa1dzierniku znowu mo?na jechaa... Prawde powiedziawszy dla mnie to świetna wiadomośa... zosta3o mi nawet przyslane potwierdzenie z jakiegoś biura.. ale teraz nie wiem jakie bo wysy3a3am tyle maili ?e sie pogubi3am Pozdrawim wszystkich :wink:
Chomik Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 w pa1dzierniku znowu mo?na jechaa... Prawde powiedziawszy dla mnie to świetna wiadomośa... Niby tak, ale widac, ze chetni wyjezdzaja - realnie - dopiero po Nowym Roku, przynajmniej teraz tak bylo/jest (i to z jednego tylko na razie biura), w poprzednim sezonie dramat byl jeszcze wiekszy. :smt040
stokrotka Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 To trzeba jechac tam jak ze zorganizowaną wycieczką???? Chyba nie rozumiem oc o chodzi w tym programie, nie organizują tego jakoś regularniej? Poza tym drogi Chomiczku na J1 mo?na jechaa te? w "winter season" lub "all season". :wink:
Chomik Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Napisano 17 Marca 2005 Poza tym drogi Chomiczku na J1 mo?na jechaa te? w "winter season" lub "all season". :wink: A czy ktos twierdzil inaczej? :roll:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.