Flame of Udun Napisano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 http://uscis.gov/graphics/publicaffairs/ne..._2004_01_04.pdf Rok temu 66 000 padlo 7? Marca... F PS to apropos tego (http://usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=3835#3835) bo mialem duzo maili skad mam te "szokujace" informajce Mam nadzieje ze nikt z Was nie zostal na lodzie.... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1977 Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 :x :x :x dla poslancow przynoszacych zle wiesci, jednak powinny byc surowe kary :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flame of Udun Napisano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2005 :x :x :x dla poslancow przynoszacych zle wiesci, jednak powinny byc surowe kary :wink: tez tak uwazam - powinnismy zastrzelic uscis.gov F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stokrotka Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To zale?y kiedy chcecie jechaa, w pa1dzierniku znowu mo?na jechaa... Prawde powiedziawszy dla mnie to świetna wiadomośa... zosta3o mi nawet przyslane potwierdzenie z jakiegoś biura.. ale teraz nie wiem jakie bo wysy3a3am tyle maili ?e sie pogubi3am Pozdrawim wszystkich :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 w pa1dzierniku znowu mo?na jechaa... Prawde powiedziawszy dla mnie to świetna wiadomośa... Niby tak, ale widac, ze chetni wyjezdzaja - realnie - dopiero po Nowym Roku, przynajmniej teraz tak bylo/jest (i to z jednego tylko na razie biura), w poprzednim sezonie dramat byl jeszcze wiekszy. :smt040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stokrotka Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 To trzeba jechac tam jak ze zorganizowaną wycieczką???? Chyba nie rozumiem oc o chodzi w tym programie, nie organizują tego jakoś regularniej? Poza tym drogi Chomiczku na J1 mo?na jechaa te? w "winter season" lub "all season". :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 17 Marca 2005 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Poza tym drogi Chomiczku na J1 mo?na jechaa te? w "winter season" lub "all season". :wink: A czy ktos twierdzil inaczej? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.