Mingan Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 Staje w tym roku po raz pierwszy przed perspektywą kupna biletów i nie wiem za bardzo jak się za to zabrać chcę lecieć z Wawy do Honolulu w dniach 19.06-30.10 , najniższe ceny biletów jakie udało mi się znaleźć pochodzą ze stron expedia.com i orbitz.com ale jak niby zabrać się do kupna takich biletów? czego potrzeba? mam konto walutowe na którym mam zarówno dolary jak i złotówki. Jak wy zabieraliście się za proces kupna biletów? może poszliście do biura podróży w waszym mieście? ja oczywiście chciałbym zrobić to jak najtaniej Pozdrawiam i dzięki za pomoc
gabrielangel Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 hm jestes z gdanska z tego co widze - ja od 3 lat kupuje bilety w Aal-Tourist, ich biuro miesci sie w "zieleniaku" - naprawde polecam, zawsze dostaje tansze bilety niz ceny podane na onecie, lataj.pl czy innych stronach jak chcesz numer telefonu to podam na priva. bardziej oplacalne niz trasa wawa-honolulu moze byc gdansk/wawa- sf/seattle/la oraz dokupienie biletu do honolulu przez expedie np. pozdr.
Mingan Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 jak najbardziej bym prosił o taki kontakt. Chyba z trasą lotu nie będę nic kombinować bo wole uniknąć dodatkowych kłopotów ale twoją opcje rozwarze, a czemu by nie kupić całego biletu z wawy do honolulu na expedii? w ogóle jak z płatnością na expedia jest nasze karty płatnicze są normalnie honorowane?
Mingan Napisano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 dobra udało mi się coś w miarę rozsądnie znaleźć i wychodzi ,że bilet z WAwy do LA kosztuje 2tyś zł natomiast bilet z Wawy do Honolulu 3,6tyś(!) jak chciałbym kupić osobno bilet z LA do Honolulu to wychodzi w sumie razem 2000zł Waw-LA i LA- Honolulu 1k więc 3000zł z haczykiem ale dodatkowo trzeba się użerać ze bagażami i szukaniem odpowiedniego terminala bla bla bla i tak dalej muszę nad taką opcją pomyśleć, ile myślicie potrzeba czasu na przesiadkę z jednego samolotu do drugiego na lotnisko w LA? wraz z odprawą celną bo mnie chyba będzie tam właśnie czekać
Hania Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 w ogóle jak z płatnością na expedia jest nasze karty płatnicze są normalnie honorowane? Nie, na expedii, orbitz itp. nie honoruja zwyklych polskich kart platniczych.
justynka184 Napisano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2007 na lataj.pl bilety są tylko na ich stronie, tez znalazlam sobie dzis fajny bilecik do chicago za 1700 ale okazalo się, że to ściema. polecam sta travel
Marcin20 Napisano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2007 Polecam tez www.travelocity.com 4 dni temu kupilem tam bilet do DC... Nie wiem jak z platnoscia polskimi kartami bo uzywalem karty Wachovi... Pozdrawiam !!
justynka184 Napisano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2007 jak sprobujesz zarezerwować, ktoryś z tych biletów w okazyjnych cenach, to zobaczysz jaka;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.