Junior Napisano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2005 Witam, jestem JUN!OR i jestem tu nowy Mam pytanko do ludzi mieszkających w USA/KANADZIE lub tych którzy tam byli. Chodzi mi o spo3eczenstwo, m3odzie? i wogóle obyczaje tam panujące. Czy tam tez jest pe3no dresiarstwa i pse3do skejtów tak jak w Polsce? Czy Polak, który tam pojedzie, bedzie móg3 jakoś sie po3apaa i odnale1a ?
Marciajn Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 Witaj Junior! USA/Kanada to wielkie kraje, gdzie mieszka mnostwo ludu. naprawde bardzo duzo bardzo roznych ludzi - i pod wzgledem etnicznym (masz przekroj przez chyba wszystkie narodowosci), jak i psychologicznym. tak, jest tam duzo dresiarstwa, ale glownie w duzych miastach, no i sa to glownie Murzyni i Latynosi, choc biali tez sie zdarzaja; nie wiem czy jest duzo 'pse3do skejtów' bo za cholere nie wiem jak tacy wygladaja obyczaji panuje tam cala masa + generalnie rozne w roznych grupach spolecznych i etnicznych najwazniejszy obyczaj to ciagle 'how are you' na ktore mozesz odpowiedziec co ci sie tylko podoba bo raczej nikt sie nie wslu[beeep]e w odpowiedz wiekszosc Polakow, sposrod moich znajomych ktorzy TAM byli 'polapala sie i odnalazla' czy Tobie sie uda :?: - nie mam zielonego pojecia :roll: pozdrawiam i zycze zebys zawsze potrafil sie 'polapac i odnalezc' :!: M.
Junior Napisano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 Pisząc "pse3do skejtów" mia3em na myśli tych którzy s3uchają hiphopu, udają ?e umieją jezdzic na desce i ?e wogóle są cool ale tak na prawde są zwyk3ymi śmieciami. Druga sprawa: kumpel mówi3 ?e amerykanskie dziewczyny są tepe, puste i naiwne. Czy to prawda? P.S. Do hiphopu i do jego normalnych fanów nic nie mam.
tagus Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 Pisząc "pse3do skejtów" mia3em na myśli tych którzy s3uchają hiphopu, udają ?e umieją jezdzic na desce i ?e wogóle są cool ale tak na prawde są zwyk3ymi śmieciami. Druga sprawa: kumpel mówi3 ?e amerykanskie dziewczyny są tepe, puste i naiwne. Czy to prawda? Slyszales o s3owie TOLERANCJA!? P.S. Do hiphopu i do jego normalnych fanów nic nie mam. Jestesmy ci niezmiernie wdzieczni. paveu
Junior Napisano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 tagus, z3odziei bedziesz tolerowa3? A w3aśnie, zastanawia mnie czy rzeczywiście amerykanskie prawo jest tak restrykcyjne i czy policjant w USA budzi respekt. Jestesmy ci niezmiernie wdzieczni. Tak na dobrą sprawe to jestem jednym z was
tagus Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 z3odziei bedziesz tolerowa3? A co do tego maja jak to napisales ci, ktorzy udaja ze umieja jezdzic na desce i ze wogole sa cool ale tak na prawde sa zwyklymi smieciami? Psudo-skejt = zlodziej? Dlaczego przenosisz problemy i konflikty swojego srodowiska na to forum? Malo miejsca w internecie? paveu
Junior Napisano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 Dobra, urywamy temat, pogadajmy o czymś przyjemniejszym 8)
tagus Napisano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 Dobra, urywamy temat, pogadajmy o czymś przyjemniejszym 8) Wracajac do glownego tematu, czytales watek Prawda o zyciu w USA ? Warto! paveu
Junior Napisano 7 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2005 Nooo, ten topic mo?na traktowaa jako podrecznik do nauki o ?yciu biednego emigranta w U.S.A. tagus by3eś ju? tam?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.