dispar Napisano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2007 Trochę sie pogamtwało z moim wyjazdem. Na targach 24 stycznia w Wawie wybrałem sobie HMS Host w Maine, jednak rozmyśliłem się a mili ludzie pozwolili mi zmienic lokalizację. Zamieniłem Maine na Newark w Deleware. Rzecz w tym, że dostałem maila od kobiety, która myśli ze ja jednak będe pracował w Maine. Najgorsze jest to, że mam już kupiony bilet lotniczy, nie mam wizy (nawet umowionej wizyty w ambasadzie). Miał ktos już taki problem z was? Prosze o pomoc....
MaTeO_Ck Napisano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2007 lol, to po prostu respect Ja napewno nie kupie biletu przed dostaniem wizy
martinsen Napisano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2007 ty a ty kolego zdrowy jestes hahahh nasmiewasz sie ze teraz kupil bilet ....a kiedy ma kupic???? hahahh w kwietniu ? czy w maju jak dostanie wize hahahahah ....zeby zaplacil 1000 zl drozej ?????/ to zes dal do pieca ..hahahha rispekt dla ciebie muahaha
dispar Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2007 bilet to naprawdę mały problem! (zmiana kosztuje ok 200PLN) rzecz w tym, że mogę mieć dwóch pracodawców na raz alo nie miec żadnego... Ciekawi mnie czy biuro z którego jadę mi pomoże?
piter86 Napisano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja też nie mam jeszcze wizy ale bilet to mam już od 2 miesięcy Co prawda kontrakt z pracodawcą podpisany więc szanse na nieprzyznanie wizy są minimalne (przynajmniej tak mi się wydaje PZDR
Isabela83 Napisano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2007 W czasie moich trzykrotnych wyjazdow na worka nie bylam co prawda w takiej sytaucji jak Ty teraz, ale moim zdaniem masz dwa wyjścia: albo napiszesz do tej pani maila, ze postanowiles zmienic lokalizacje, a co za tym idzie takze pracodawce i przeprosic ja za zaistnaila sytuacje, albo najpierw skontakuj sie z Twoim biurem i zapytaj co powinnienes zrobic, moze to biuro ja poinformuje o zmianie jaka zaszla w Twoim przypadku. Na pewno wszystko bedzie ok i pojedziesz do tego drugiego pracodawcy A co do zakupu biletu przed wizyta w ambasadzie, to jestem jak najbardziej za, oczywiscie na wszelki wypadek trzeba kupic taki, ktory mozna zwrocic w razie nie dostania wizy (np.w Lufthansie to jest 90zl-tyle co za wystawienie biletu).
monikafij Napisano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2007 ja tez uwazam ze bilet warto kupic jak najwczesniej!!ja kupilam na poczatku marca za korzystna cene bo i tak wszyscy dostaja wize!!a jak sie za dlugo czeka to nie dosc ze bilet kosztuje znacznie weicej z kazdym dniem to jeszcze sa problemy z terminem lotu itp!!
dispar Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam nadzieje, że wszytsko sie dobrzr skończy. Byłęm w biurze gdzie Panie powiedziała, że DS mam wystawionego na miejscowośc gdzie nie chce jechać. Jednak kontrakt jest na miejscowość gdzie chce jechać. Wystarczy przpisac DS i ma byc OK z tym, ze musze poczekać ok dwa tyg. więc spoko. W ogóle to sie uspokoje jak wrócę z USA a propos biletu... nawet gdybym teraz zmieniał bilet, który kupiłem w marcu, to bardziej sie opłaca to zrobić niż kupic nowy bilet
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.