studentx Napisano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2007 jezeli bym chciala zarobic to bym pojechala do anglii lub do irlandii To prawda.W Anglii i Irlandii wielkie pieniadze leza na ulicy.Konkurencji praktycznie nie ma żadnej na rynku pracy, ktory jest bardzo duży, bo Irlandia czy Anglia sa jednymi z najbardziej rozwinietych gospodarczo krajów. Poza tym można tam spotkać piekne widoki, duze przestrzenie, wiele miejsc do podróżowania i zwiedzania, koszty utrzymania są minimalne, a możliwość nauki języka nieograniczone z uwagi na niewielką ilość cudzoziemców. :roll:
martitausa392 Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2007 a ja mysle ze skoro umowa bedzie zawarta na 9 tygodni to zostanie mi ponad miesiac zwiedzania wiec napewno kawalek stanow zobacze a pozatym to moj pierwszy wyjazd wiec balabym sie z moja znajomoscia jezyka szukac sobie sama mieszkania itd moze jak bede jechac 2 razem to wybiore korzystniejsza oferte ale niektorzy pisali ze po kampie tez troche zarobili bo szefowie im wiecej placili i znalezli sobie druga prace wiec to chyba zalezy gdzie trafie
agatenka Napisano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2007 ... czy ktos z was mial zaliczone praktyki na takim wyjezdzie?????? Ja mam zaliczone praktyki ( praca z w&t ) Ale to już tylko zależy od tylko i wyłącznie z twojej szkoły. Ja przedstawiłam referencje, potwierdzenie ile tam pracowałam i co robiłam ( oczywiście wszystko miałam b. ładnie napisane :wink: ) do tego podanie i przeszło bez problemu. Dodam że studiowałam ekonomię
Mingan Napisano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 13 Kwietnia 2007 Camp jest ok dla osób które nie czują się na siłach by od razu skoczyć na głęboką wodę i jechać na WAT , dla większości osób jadących na CAMP to taki trening przed prawdziwym wyzwaniem jakim czasem staje się wat , Na WAT czasem bywa bardzo ciężko i można liczyć tylko na siebie a na CAMPie wprost przeciwnie wszystko ma swoje dobre/złe strony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.