Skocz do zawartości

czy to nie za tanio?????????

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
jezeli bym chciala zarobic to bym pojechala do anglii lub do irlandii  

To prawda.W Anglii i Irlandii wielkie pieniadze leza na ulicy.Konkurencji praktycznie nie ma żadnej na rynku pracy, ktory jest bardzo duży, bo Irlandia czy Anglia sa jednymi z najbardziej rozwinietych gospodarczo krajów.

Poza tym można tam spotkać piekne widoki, duze przestrzenie, wiele miejsc do podróżowania i zwiedzania, koszty utrzymania są minimalne, a możliwość nauki języka nieograniczone z uwagi na niewielką ilość cudzoziemców. :roll:

Napisano

a ja mysle ze skoro umowa bedzie zawarta na 9 tygodni to zostanie mi ponad miesiac zwiedzania wiec napewno kawalek stanow zobacze a pozatym to moj pierwszy wyjazd wiec balabym sie z moja znajomoscia jezyka szukac sobie sama mieszkania itd moze jak bede jechac 2 razem to wybiore korzystniejsza oferte ale niektorzy pisali ze po kampie tez troche zarobili bo szefowie im wiecej placili i znalezli sobie druga prace wiec to chyba zalezy gdzie trafie

Napisano
... czy ktos z was mial zaliczone praktyki na takim wyjezdzie??????

Ja mam zaliczone praktyki ( praca z w&t ) Ale to już tylko zależy od tylko i wyłącznie z twojej szkoły.

Ja przedstawiłam referencje, potwierdzenie ile tam pracowałam i co robiłam ( oczywiście wszystko miałam b. ładnie napisane :wink: ) do tego podanie i przeszło bez problemu.

Dodam że studiowałam ekonomię

Napisano

Camp jest ok dla osób które nie czują się na siłach by od razu skoczyć na głęboką wodę i jechać na WAT , dla większości osób jadących na CAMP to taki trening przed prawdziwym wyzwaniem jakim czasem staje się wat ,

Na WAT czasem bywa bardzo ciężko i można liczyć tylko na siebie a na CAMPie wprost przeciwnie wszystko ma swoje dobre/złe strony

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...