Reachel Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Chodzi mi o Primm Valley Casiono Resorts które znajduje sie ok.35 mil od Las Vegas w strone LA na granicy Californi i Nevady. Z tego co wiem jest to du?y resort w którego sk3ad wchodzą trzy kasyna. Bede wdzieczna za wszystkie informacje jesli wiecie cos o tym miejscu.
Flame of Udun Posted January 9, 2005 Report Posted January 9, 2005 Niestety nie ale tutaj masz link: http://www.primadonna.com/pages/index_flash.asp jesli go jescze nie widzialas.. F
Reachel Posted January 9, 2005 Author Report Posted January 9, 2005 Dzieki bardzo. Ale to juz widzialam. Tylko to, bo niestety nie mam zadnych innych informacji o Primm :?
Reachel Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 :? widze ze nikt nic wiecej nie wie o Primm, tego sie tez obawialam, no ale trudno. Jakby ktos chcial sie podzielic wiadomosciami o jakichs tanich miejscach zamieszkania w Las Vegas to prosze piszcie :!:
tony_montana Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 hej, czy mozesz napisac, jaka firma tam wysyla? jesli nie emakopol to warto sie zastanowic, bylem w atlantic city, moheganie, charlestown slots WV i mysle, ze jezeli nie wysyla tam dee/ekoland to musi byc lepiej niz na wschodzie, czyli fajnie. pzdr.
tony_montana Posted January 11, 2005 Report Posted January 11, 2005 to jakas lipa z tym biurem, nie biora secondtimerow, chyba ze wyjechali za pierwszym razem z nimi.widac, ze nie odstaja od przecietnej
Reachel Posted January 11, 2005 Author Report Posted January 11, 2005 A ciekawe ktore biuro odstaje? Kazde ma jakies wady i zalety, ja po rozpatrzeniu wszystkich za i przeciw wybralam akurat to bo dla mnie akurat oferuje to czego szukam. A na szczescie w bazie waszych opini CC ma calkiem niezla opinie . Ps. Moje pytanie o Primm i o zamieszkanie w Las Vegas nadal jest aktualne
fifi Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 (...)emakopol(...) Przepraszam, ?e troche nie na temat, ale... W3aśnie sie z tym biurem wybieram do Foxwoods, czy z nim coś nie tak?? Bo z Twojej wypowiedzi jakoś nie mog3am nic wywnioskowaa. Dzieki za odpowied1. Pozdrawiam
fifi Posted February 1, 2005 Report Posted February 1, 2005 Heh. Ju? sie naczyta3am, a? za du?o, ale jak coś wiesz to prosze napisz!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.