Karola_21 Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 Cześć Od połowy czerwca razem z kumpelą rozpoczynamy prace w jednym z kasyn w Atlantic City. Chciałam się zapytac czy ktoś może Was bedzie pracować przez te wakcje gdzieś w okolichach Atlantic City? W większej grupie zawsze razniej Byłabym wdzieczna również na namiary jakiegoś fajnego i ( taniego) mieszkania w Atlantic city Wielkie dzieki z góry Wylatujemy 7.06 z Krakowa:) Pozdrawiam serdecznie
oollaa Napisano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2007 hej, my tez do atlantic city do kasyn z BTC i wylatujemy 12.06
Karola_21 Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 hej oollaa:) A masz moze juz jakieś mieszkanie? ja z kumpela szukamy osób z którymi mogłybyśmy wynając mieszkanie gdzieś w AC:) Pozdrawiam
Barney Napisano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2007 ... ktoś może Was bedzie pracować przez te wakcje gdzieś w okolichach Atlantic City?... w zeszłym roku w AC było ponad 400 naszych rodaków, w tym myślę będzie podobnie. ja będę w Tropicanie, sąsiad Hiltona.
wiktoria86rzeszow Napisano 7 Maja 2007 Zgłoś Napisano 7 Maja 2007 my lecimy do Atlantic w 5 osób z Wawy 1 czerwca do resorts/hilton email: wiktoria86rzeszow@o2.pl
Jeewa Napisano 17 Maja 2007 Zgłoś Napisano 17 Maja 2007 ja z 5 znajomymi lecimy z wa-wy 9.06 do resorts/hilton
karassus Napisano 17 Maja 2007 Zgłoś Napisano 17 Maja 2007 hej oollaa:)A masz moze juz jakieś mieszkanie? ja z kumpela szukamy osób z którymi mogłybyśmy wynając mieszkanie gdzieś w AC:) Pozdrawiam Powiem tak, AC nie polecam do mieszkania, bo jest niebeziecznie... W zaleznosci gdzie pracujesz, czy jest to Borgata, Harrahs, Trump Marina, lepiej jest wtedy wybrac Brigantine. Bo jest stamtad najblizej. Jesli chodzi o kasyna, jak Tropicana,c zy Hilton, to najlepiej jest mieszkac w Ventnor, bo jest stamtad najblizej. pozodtale kasyna znajduja sie w centrum AC, wiec w zaleznosci kto co woli... Ale ogolnie to AC nie polecam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.