Karola_21 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Cześć Od połowy czerwca razem z kumpelą rozpoczynamy prace w jednym z kasyn w Atlantic City. Chciałam się zapytac czy ktoś może Was bedzie pracować przez te wakcje gdzieś w okolichach Atlantic City? W większej grupie zawsze razniej Byłabym wdzieczna również na namiary jakiegoś fajnego i ( taniego) mieszkania w Atlantic city Wielkie dzieki z góry Wylatujemy 7.06 z Krakowa:) Pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
oollaa Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 hej, my tez do atlantic city do kasyn z BTC i wylatujemy 12.06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omen Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 tak samo jak w temacie z BTC 04.06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karola_21 Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 hej oollaa:) A masz moze juz jakieś mieszkanie? ja z kumpela szukamy osób z którymi mogłybyśmy wynając mieszkanie gdzieś w AC:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barney Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 ... ktoś może Was bedzie pracować przez te wakcje gdzieś w okolichach Atlantic City?... w zeszłym roku w AC było ponad 400 naszych rodaków, w tym myślę będzie podobnie. ja będę w Tropicanie, sąsiad Hiltona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktoria86rzeszow Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 my lecimy do Atlantic w 5 osób z Wawy 1 czerwca do resorts/hilton email: wiktoria86rzeszow@o2.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeewa Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 ja z 5 znajomymi lecimy z wa-wy 9.06 do resorts/hilton Link to comment Share on other sites More sharing options...
karassus Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 hej oollaa:)A masz moze juz jakieś mieszkanie? ja z kumpela szukamy osób z którymi mogłybyśmy wynając mieszkanie gdzieś w AC:) Pozdrawiam Powiem tak, AC nie polecam do mieszkania, bo jest niebeziecznie... W zaleznosci gdzie pracujesz, czy jest to Borgata, Harrahs, Trump Marina, lepiej jest wtedy wybrac Brigantine. Bo jest stamtad najblizej. Jesli chodzi o kasyna, jak Tropicana,c zy Hilton, to najlepiej jest mieszkac w Ventnor, bo jest stamtad najblizej. pozodtale kasyna znajduja sie w centrum AC, wiec w zaleznosci kto co woli... Ale ogolnie to AC nie polecam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.