Skocz do zawartości

Norden, california, h2b, studentpoint....prosze o opinie...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak jak w temacie, zwracam sie szczegolnie do ludzi ktorzy wyjechali na h2b do norden ze studentpoint....jak wrazenia...? czy studentpoint wywiazal sie ze wszyskiego..?...oferta pracy zadowalajaca...?...Chce z nimi wyjechac na sezon zimowy...ale nie wiem czego sie spodziewac..juz maja obsoowe z pracodawca do ktorego sie zglosilem (zostal wycofany...co kolwiek to znaczy)...takze mam pewne obawy...a moze tez ktos ma podobna sytuacje ze studentpoint...Za kazde info bede wdzieczny...Pzdr.

• 4 tygodnie później...

Napisano

skoro zostal wycofany tzn moze ze nie dostal pozwolenia i pewnie bedzie sie staral je dostac w sezonie jesienno-zimowym.ze student pointem mialam juz przejscia...wszedzie chyba mialam przejscia.Mielismy juz zalatwione z nimi h2b do klubu golfowego i wyszla kupa bo tamten pracodawca nie dostal pozwolenia na zatrudnienie nas.w dodatku pomijam fakt ze pani Ola ze student point nie powiedziala nam prawdy,bo dopiero po kontakcie z ich partnerem w stanach - interexchange - dowiedzielismy sie ze nie dostal pracodawca pozwolenia i ze wyjazd nie dojdzie do skutku, a moje 350 zl poszlo sie je...Pani Ola juz tam ponoc nie pracuje w tym student poincie by the way.

Napisano

Dzieki bardzo za odpowiedz...kazda opinia sie liczy, dla mnie jest bez roznicy czy nie dostal pozwolenia czy sam zrezygnowal...wazne ze narazie jest [beeep] z tego...co mi bardzo podnosi cisnienie, mam tylko nadzieje ze sprawa rozwiaze sie przed zima...a myslalem ze wyjazd na H2B to tylko formalnosc... :x ...pzdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...