Dudusever Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Hej, wie ktoś coś może na temat Outer Banks, tzn. ogólnie jak tam jest, jak z pracą, mieszkaniem.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
aniade Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Hej. Ja bylam tam. Outer Banks to sa wyspy w Pólnocnej Karolinie. Ja bylam na Hatteras Island w Avon. Z praca jest w sumie w porzadku. Ja mialam trzy i wiele z workandtravelowcow po dwie mieli albo i wiecej jak tylko chcieli. Mala miejscowosc turystyczna kilka barow.Z zakwaterewaniem to roznie bywa bo znajomi mieli zalatwione z biura ale okropne to potem mieszkali w domkach z jakuzzi za 100$/tydzien.Albo mozesz u ludzi za jakies 50-70$.Ja mam swietne wspomnienia wiec polecam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puma01 Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 witam! ja tez tam byłam w zeszłym roku w kitty hawk.z pracą nie jest żle mieszkania drogie dlatego ze przy oceanie a takto to bardzo mała miejscowosc gdzie nie ma zabardzo gdzie szalec itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.