queen Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Witam! Jestem umówiony na rozmowę w konsulacie o wizę na WAT. Trzeba mieć ze sobą legitkę i indeks. I mam pytanie w związku z tym: czy oni to oglądają? Bo chodzi o to, że: 1) jak dostałem legitymację, to klej ze zdjęcia skleił legitkę i po oderwaniu (otwarciu) jej , została plama akurat na numerze studenta. Cyferkę mi "poprawiła" Pani w dziekanacie potem. 2) indeks mi się oderwał od okładki. Mam i okładkę indeksu (ze zdjęciem, etc.) i indeks (wnętrze), ale są oderwane. Czy nie będę miał przez to problemów? Na indeksie na każdej stronie jest moje imię i nazwisko, więc to można udowodnić chyba, że nie przeszczepiłem se cudzego indeksu do mojej okładki ze zdjęciem, ale czy nie powie mi, że legitka jest sfałszowana?! Jak myślicie, co mam zrobić? Z góry dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 konsulow akurat najmniej obchodzi jak wyglada Twoja legitymacja i indeks. Wazne ze jest. Zamykam temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.