Jump to content

Co mi jeszcze pozostało ?

Recommended Posts

Witam,

Czego mogę sie jeszcze spodziewać, czy coś może jeszcze stanąć na przeszkodzie mojego wylotu ??

Zaznacze ,że mam już"placement", wize , wszystko opłacone...jedyne jak mi sie wydaje to potwierdzenie powrotu i pojawienie sie na Spotkaniu Orientacyjnym.

Jakie problemy może stworzyć uczelnia za wyjątkiem nieszczęsnych egzaminów??

Jak to sie przejawia w praktyce ?

dzięki za jakąkolwiek odpowiedź,

pozdrawiam,

jedyne co to jakies zdazenia losowe, ataki terrorystyczne, burze piaskowe nad oceanem i armagedon!!! mysle ze nic innego nie moze ci pokzyzowac planow:)

P.S tak powaznie to skad ktos ma wiedziec co ci sie przytrafi?:) to tak jakbym powiedzial ze jade z krakowa do wawy i co zlego moze mnie spotkac po drodze:)

P.S 2 . nie martw sie wszystko bedzie dobrze:)

z życia wzięte...mimo wcześniejszych umów z prowadzącymi będziesz zaliczać wszystko na ostatnią chwilę, co spowoduje, że na 12 godzin przed wylotem będziesz ciągle na uczelni a nie pakując się w domu, kiedy już się tam pojawisz, wykonasz kilkanaście pożegnalnych telefonów do rodziny i znajomych jednocześnie pakując co potrzebne i próbując ograniczyć liczbę rzeczy, które zapomnisz wziąć. Kiedy dopniesz walizkę, zaczną Cię nachodzić znajomi z roku, którzy z racji tego, że masz wszystko zaliczone będą chcieli od Ciebie wyciągnąć notatki, projekty, programy. Aż w końcu znajdziesz godzinę żeby porozmawiać z rodzicami i za 5 nieprzespanych godzin ruszyć na lotnisko....O następnych 24 godzinach nie zapomnisz do końca życia....

PS. tak na serio to, nie miałem żadnych problemów z uczelnią, oczywiście poza tym, że dogadałem się indywidualnie z prowadzącymi, zdałem wcześniej egzaminy, a największą niewiadomą był kolega, który miał zebrać wpisy i oddać indeks- miał bardzo krótką pamięć

pzdr

hehehe, czytając Twoją wypowiedź, tylko jedna myśl mi się nasunęła - DEJA VU ?

dokładnie tak miałem 2 lata temu, gdy wylatywałem 19 czerwca a sesja się zaczynała 20go :twisted:

teraz jestem na 5tym roku, wylatuje za tydzień, wszystko załatwione - jednym słowem luzuje się i innym życzę tego samego :wink:

...a po powrocie, zarobiłem 2 warunki - żeby nie było mi nudno.... to tak dla pocieszenia innych, których jeszcze czeka sesja.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...