b1ogusz Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Witam Tak jak w temacie. Planuje zrobic na J-1 prawko i na jego podstawie wyrobic w Polsce. Na stronie czytalem ze prawka wydaja do konca waznosci wizy, ale slyszalem rozne opinie... m.in. ze to sie pozniej da on-line przedluzyc. Tylko jak na prawie jazdy bede mial wybita date to skad w PL beda w WORDzie wiedzieli ze mam przedluzone i nadal jest wazne?
t0d Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 na początku sprawdz czy możesz zrobić prawko na j-1 - bo jakoś mi się nie wydaje by było to możliwe
b1ogusz Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Mozna ja J-1 zrobic prawko bez problemu.
kubakj Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Wszystko zalezy w jakim stanie. W NYS nie zrobi na J-1 (w&t) prawka.
b1ogusz Napisano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Wybieram sie do Sacramento (CA) i z tego co sie zorientowalem to mozna tam na J1 zrobic prawko.
eva Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Prawo jazdy wydali mojemu chlopakowi przebywajacemu na j1 18 miesiecznym na 5 lat. A robil je jakis miesiac temu. Nie wiem czy byla to zwykla pomylka czy tak wlasnie prawnie to wyglada pozdrawiam
eva Napisano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2007 Dodam, ze jestem bardziej sklonna pomyslec, ze byla to jednak pomylka, gdyz poprzednio przebywalismy w Tahoe i dostal prawo jazdy na dlugosc wizy. Wyrabial je po stronie kalifornijskiej..
b1ogusz Napisano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2007 A jak jest z mozliwoscia przedluzenia prawka? Zalezy mi zeby na podstawie prawka z US wyrobic polskie, a wczesniej ze stanow wrocic nie moge - jakie sa mozliwosci - robil ktos taki transfer prawka ktorego data waznosci minela kilka dni wczesniej?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.