Skocz do zawartości

mieszkanie w Reno

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

lece 25 maja do Reno (peppermill) i chcialabym wynajac jakies fajne lokum.

Moze szukacie kogos do mieszkania albo chcecie połączyć siły i razem wynająć cos wiekszego zeby bylo taniej i weselej ??

:)

pozdrawiam :)

• 4 tygodnie później...

Napisano

a jakimi liniami lecisz do Reno 31 maja, bo ja też lecę, fakt że Reno jest tylko przystankiem w dalszej drodze ale...

Napisano

eh nie pamietam dokladnie całej tej rozpiski a biletu nie mam rzy sobie... ale jak konwuj to z cała pewnoscia cie dojrze :PP z tym ze wiesz - mam przed soba we wtorek 29 maja konsulat i rozmowe o wize - mam stresa ze sie nie uda :)

Napisano

niestety pewnie się uda, no niestety ale raczej się uda, ja mam sesje i to jest większy problem !! ja będę o 21.54 w Reno, a czekać będę na kompanów z Bułgarii a potem ma po nas ktoś przyjechać na lotnisko i nas zabrać.

Napisano

ja tez mam jeszcze sesje - własciwie to u mnie na uczelini wlasciwa sesja zaczyna sie 16 czerwca wiec mam spory nawal nauki... ale to chyba zalezy od uczelni i prowadzacych. duzo ci egzaminow jeszcze zostalo?? myslisz ze moja wiza to mniejszy problem niz sesja - gdzie studiujesz??

Napisano

na UAM Poznań, jutro mam jeden jeśli się uda to 3 jeszcze zostaną, resztę myślę w październiku, albo wcześniej wrócę, wiesz już kiedy będziesz wracać ?

Napisano

wracac bede ((znowu pod warunkiem ze wize otrzymam)) w pazdzierniku okolo 8 a sesja poprawkowa mi sie na uczelni konczy we wrzesniu...z tym ze zalatwilam z jednym prowadzacym bo taki spoko byl ze jak nie uda mi sie zaliczyc teraz to w pazdzierniku bede mogla a do indeksu wpisze mi zaliczenie z wczesniejsza data...takze to akurat spoko. ja studiuje na AGH w Krakowie :)

to bede trzymac kciuki za jutrzejszy egzamin. choc nie wiem jak u ciebie ale u mnie to z reguly traktuja luzniej osoby ktore wczesniej zdaja :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...